• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

In progress propunere gta

AndreiFamily

User
    Player
    Nick-ul tău : AndreiFamilyYTB

Propunere : Daca tot s-a dezavantajat sa pescuiesti, sa se adauge o sansa foarte mica (0.2-0.3%) sa poti pescuii niste iteme op(Drujba,Olympia sau AWP)

Cum crezi ca ar influența propunerea ta aceasta comunitate :
    Pai `jobul de pescar` ar revenii din nou la viata si ar pescuii mai multi playeri

Subserver: GTA

Alte precizări : nimic

Bombita_01

User
    Player
    Salut!

Cred ca propunerea ta este fosrte buna deoarece chiar nimeni nu mai pescuieste, acum ca nici nu mai poti vinde pestii...
    Si, daca e doar 0,2/0,3 % e ok pt ca nu prea ai asa mult noroc dar se poate.

Deci, de la mine ai,

PRO

Succes!

codeXN

User
    Player
    Hi !

Propunerea ta ar avea un viitor dar gândește-te: Filipinezi cu autofish sau chiar tu poate bagi sau oricine poate băga auto și face itm FREE , sa ne gândim la asta . Asta a fost tot ce am avut se spus.

De la mine ai :

CONTRA

Boasa

User
    Player
    Salut da Propunerea mi se pare chiar ok daca nu foarte buna deoarece nu mai este de folos /warp pescarie deci ar fi bune niste sanse la itm op iti dau un (PRO)

AlexandruVere

User
    Player
    Hi !

Propunerea ta ar avea un viitor dar gândește-te: Filipinezi cu autofish sau chiar tu poate bagi sau oricine poate băga auto și face itm FREE , sa ne gândim la asta . Asta a fost tot ce am avut se spus.

De la mine ai :

CONTRA
    Salut,e sansa prea mica ca sa iei iteme op si pana atunci poate un staff sa-i dea ban.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Da, nu multumesc si nici gand! Ultimul lucru pe care vi l-ati dori este ca eu sa fug de voi ca n-am arma, sa ajung langa o apa statatoare si sa pescuiesc o olympia ca sa va demolez! Ce idee absurda! Mai ales cand poate fi abuzata in secret!
    Contra

LAGI

Rațoi
    Player
    Sincer,este o propunere buna,dar cum zicea si Codex o sa fie o multime de oameni cu autofish,dar totusi de la mine ai:

PRO

1Cube1

User
    Player
    CONTRA, ideea este buna da exista grupuri de filipinezi pr0sti care abuza de buguri, chat (prin spam) si care enerveaza jucatoru prin alte lucruri

Daca exista anti cheat pentru autofish as fii dat un PRO insa, se poate instala usor un VPN si sa-l incerci fortat si sa dai cu autofishu' PAC PAK direct sursa OP de iteme.

Lowent_bnz

User
    Player
    Nu exista asa ceva pentru ca sunt unii care au auto-fish sau alte chestii care pot pescui ore-n sir. Se pot face multe iteme OP pentru pvp. Deci, raspuns final CONTRA

Krissu4226

User
    Player
    Bai, este adevarat o sugestie buna, stim ca exista autofisheri le dau dreptate lui ALIN si lui cercelbanos, dar sa nu uitam ca avem staffi care pot avea grija de respectivii autofisheri, si tinand cont ca andrei a zis de o sansa foarte mica... greu de crezut ca vor fi atatia cheateri doar pentru o arma. Si oricum baieti, chiar daca se da cu autofish, sansa e mica, prin urmare, raspunsul meu este PRO.

Maxis

User
    Player
    I can translate the entire server text in Russian, so that the players were more convenient to play, I do not need anything in return.
    Discord: Махис#3185