• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere GTA

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    * Nick-ul tău: Super_Gamer_PRO

* Propunere: Adaugarea unei noi factiuni- Crima Organizata

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    Factiunea cu cei mai multi membrii este Terrorist.Deja este plictisitor ca singura factiune pe care o vezi sa fie asta.
    Daca facitunea Crima Organizata ar avea un kit bun,multi jucatori ar dori sa se faca Politisti,dupa SWAT,dupa FBI,dupa Crima Organizata.Dupa parerea mea,playerii vor fii incantati,si se vor face parte din Mafia,iar altii vor face parte din Police[...].
    Nu trebuie totusi sa facem aceasta factiune una foarte OP,trebuie doar un kit bunicel,si cat mai atractiva.
    M-as fii gandit la un [/duty on] care sa contina 1 AWP 1 Drujba 1 Olympia 1 Scut Antiglont si Armura Protection 4.
    Din cate stiu,salariul la FBI,cel mai mare salariu,este de 30k.La aceasta factiune,sa fie de 55k,insa nu ca FBI(O data la o zi),ci o data la doua zile

* Subserver: GTA

* Alte precizări: -

IulianTheBest

KND
    Player
    Mie nu imi place sincer nici numele nici ideea daca ar fi o factiune noua ar trb sa fie cv mai op ca terro idk sa explic

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    Ideea nu este sa fie o factiune OP,ci sa atraga playerii la celalalte grade de GFPD,si asa,toate factiunile vor fii descoperite de playeri

LAGI

Rațoi
    Player
    MOTIV:
    Salut, am citit propunerea ta si singura parte care nu mi place este ca sunt prea multe factiuni de up uri la police, ar fi ok ca sa fie aceasta,, factiune,, un up la alta factiune un ex 200 kills 30 votes terrorist Crima Organizata 400 kills 50 votes ceva de genu. Dar totusi o factiune noua nu strica.

VOT:
    PRO

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    N-am inteles mai exact daca te referi la factiune ostila sau pasnica,insa daca te referi la pasnica,nu vad ce rost au killuri le :)