• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere GTA

Krissu4226

User
    Player
    1.Nick-ul tau: CoDeX1999
    2.Propunere: Adaugarea unor cladiri noi, sau mai bine, a unui nou spawn donator care ar aduce multe BENEFICII!! asa ca va rog sa mi ascultati ideea! Chiar eu am lucrat alaturi de aris la 3 cladiri, o baza dealer, un spawn donator la care s-a muncit foarte mult, si un parc, tot ceea ce am facut a fost din iubire pentru GTA, iubire pe care eu unul, inca o mai simt, mai ales in apropierea sarbatorilor.
    3.Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: Eu zic ca in bine, playerii cand intra pe GTA le-ar placea sa vada in jurul lor, la spawn, cladiri noi, iar donatorilor dupa aproape 2 ani, un spawn nou de unde sa isi ia kitul.
    4.De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?: Pai eu cred ca aceasta propuenre ar fi mai utila, pentru ca ar atrage mai multa atractie, daca dupa mai bine de un an, dap, 2 ani se fac pe 1 ianuarie, jucatorii vad aceleasi cladiri la spawn, acelasi spawn.. ( de spawn nu mai zicem pentru ca este aceasi cladire de 2 ani, inainte se facea un spawn complet nou in fiecare nou sezon), eu zic ca jucatorii ar fi mai atrasi daca ar vedea cateva schimbari la mapa.. mai ales donatorii daca ar avea un spawn nou ci nu acelasi, pentru ca daca este acelasi de 2 ani, donatorii automat ca vor trage concluzia ca este lene din partea staffului.
    5.Subserver: GTA
    6.Alte precizari: Tin sa mentionez ca tot ceea ce am lucrat a fost facut original din capul nostru, nu am copiat nimic. In videoclipul de mai jos veti vedea ce am construit eu cu aris pentru GTA, pe sectiunea creative pentru ca doar acolo am putut:)). tot ceea ce am facut de asemenea a fost facut cu iubire pentru GTA, pentru ca am vrut sa ajutam pentru ca n avem un trecut chiar placut, dar tinem foarte mult la sectiune. Daca voi primi macar 10 voturi de pro la aceasta sugestie, ma voi pune sa lucrez spawnul donator pentru toate gradele, nu doar spongebob, va rog mult sa dati cat mai multe voturi la aceasta sugestie, pentru ca sunt dispus sa ajut. Ce urmeaza sa vedeti este lucrat de mine si aris in totalitate, spawnul donator a fost cel mai complex. Mai sus v-am spus despre beneficiile unui nou spawn de donator, asa este. De cand s-a introdus noua harta, alaturi de noul spawn, au existat mai multe probleme, chiar si pana azi, si acum mai sunt probleme (poti iesi prin bug din arena spawnului donator si sa te duci SPRE ARENELE DE EVENT.) Arenele de event sunt puse pe aceeasi lume a celei cu spawnurile de donator. Prin urmare, cred ca un spawn underground, pe mapa principala unde este si harta, ar rezolva problemele. pentru ca automat daca spawnul va fi sub mapa principala, arenele de event vor ramane separat, pe lumea lor, unde doar STAFFUL are acces. In opinia mea cred ca este o idee foarte buna.. sper sa va ganditi si dumneavoastra, un spawn de genul ar scapa GTAul de eventualele abuzuri. Aici aveti videoclipul cu munca noastra:

zCar

User
    Player
    aprob.si eu mi as dorii asta si consider ca si playerilor ar vrea si ei acest lucru.nu numai ca si playerilor cu grade le ar placea asta,dar i ar atrage mai mult si s ar simtii ca in gta ul og.pro

boticu223

User
    Player
    Salut, am vazut sugestia ta si mi-au placut mult ideeile. Singurul lucru care nu mi-a placut este exteriorul primei cladiri, in rest este super tare
    De la mine ai un PRO

Devdex

User
    Player
    1.Nick-ul tau: CoDeX1999
    2.Propunere: Adaugarea unor cladiri noi, sau mai bine, a unui nou spawn donator care ar aduce multe BENEFICII!! asa ca va rog sa mi ascultati ideea! Chiar eu am lucrat alaturi de aris la 3 cladiri, o baza dealer, un spawn donator la care s-a muncit foarte mult, si un parc, tot ceea ce am facut a fost din iubire pentru GTA, iubire pe care eu unul, inca o mai simt, mai ales in apropierea sarbatorilor.
    3.Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: Eu zic ca in bine, playerii cand intra pe GTA le-ar placea sa vada in jurul lor, la spawn, cladiri noi, iar donatorilor dupa aproape 2 ani, un spawn nou de unde sa isi ia kitul.
    4.De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?: Pai eu cred ca aceasta propuenre ar fi mai utila, pentru ca ar atrage mai multa atractie, daca dupa mai bine de un an, dap, 2 ani se fac pe 1 ianuarie, jucatorii vad aceleasi cladiri la spawn, acelasi spawn.. ( de spawn nu mai zicem pentru ca este aceasi cladire de 2 ani, inainte se facea un spawn complet nou in fiecare nou sezon), eu zic ca jucatorii ar fi mai atrasi daca ar vedea cateva schimbari la mapa.. mai ales donatorii daca ar avea un spawn nou ci nu acelasi, pentru ca daca este acelasi de 2 ani, donatorii automat ca vor trage concluzia ca este lene din partea staffului.
    5.Subserver: GTA
    6.Alte precizari: Tin sa mentionez ca tot ceea ce am lucrat a fost facut original din capul nostru, nu am copiat nimic. In videoclipul de mai jos veti vedea ce am construit eu cu aris pentru GTA, pe sectiunea creative pentru ca doar acolo am putut:)). tot ceea ce am facut de asemenea a fost facut cu iubire pentru GTA, pentru ca am vrut sa ajutam pentru ca n avem un trecut chiar placut, dar tinem foarte mult la sectiune. Daca voi primi macar 10 voturi de pro la aceasta sugestie, ma voi pune sa lucrez spawnul donator pentru toate gradele, nu doar spongebob, va rog mult sa dati cat mai multe voturi la aceasta sugestie, pentru ca sunt dispus sa ajut. Ce urmeaza sa vedeti este lucrat de mine si aris in totalitate, spawnul donator a fost cel mai complex. Mai sus v-am spus despre beneficiile unui nou spawn de donator, asa este. De cand s-a introdus noua harta, alaturi de noul spawn, au existat mai multe probleme, chiar si pana azi, si acum mai sunt probleme (poti iesi prin bug din arena spawnului donator si sa te duci SPRE ARENELE DE EVENT.) Arenele de event sunt puse pe aceeasi lume a celei cu spawnurile de donator. Prin urmare, cred ca un spawn underground, pe mapa principala unde este si harta, ar rezolva problemele. pentru ca automat daca spawnul va fi sub mapa principala, arenele de event vor ramane separat, pe lumea lor, unde doar STAFFUL are acces. In opinia mea cred ca este o idee foarte buna.. sper sa va ganditi si dumneavoastra, un spawn de genul ar scapa GTAul de eventualele abuzuri. Aici aveti videoclipul cu munca noastra:
    Tin sa te anunt ca am citit cu atentie si te anunt ca ai facut o propunere bomba , de la mine ai un PRO , membrii gta-ului (noi) vom fi foarte bucurosi de un asa update , chiar daca vom uita de hartile OG , mai ales un spawn de care vom beneficia cum ai zis si tu. Deci de la mine ai un mare PRO. Spor Cu Cererea!!!

1Cube1

User
    Player
    Salut Codex1999!
    Avem o problema:

Necesitatea de avea "Cladiri" noi in zona spawnului/altor warpuri nu este rea dar jucatori la pvp campeaza mai nou de sa se rupa gunoiu de ei - Vreau sa spun ca lipseste motivatia de a explora in prezent pe GTA altceva decat linia rosie ..

Imi place (posibila) originalitatea (a) ta, insa vad aceai jucatori mai nou NICI nu mai looteaza sau sa faca pvp prin oras DOAR DECAT cu linia rosie (wtf, atunci cum va faceti iteme sau doar va distrugesti iteme si va injurati intre voi pe chat/allychat?!)

Perioada ca ex-GFPD a mea: mereu cand eram pe la spawn/apartamente campau nedespartiti camperi cu batere de joc (deobicei fara rank, defaulti, straini, care isi schimbau conturile cand luau mute si spamau de capu' lor -> "filipinezi" numiti) indiferent de eram non combatant ca politist sau deloc se campau cand trageau si in mine/alti cu intentie: amenda sau fugaream toata harta

Prezent: Am vazut acuma mai nou in ultimele 2 saptamani (1-14 Noiembrie) ca inca se campeaza iar meta-ul sa schimbat complet de un arsenal de arme, la doar 2 arme OP din cauza campatului si a mai multor..

Iar acuma si romanii si copii fricosi cu mage+ campeaza asemenea (Intreb: Aveti jetpack!!? Ce drac' mai campati cand puteti fugii oriunde?)

Am fost mai devreme pe un cont cu ACE si m-am batut cu un fricos cu mage care n-am sa il numesc: mi-a tras 4 AWP-uri (3 lovindu-ma, lasandu-ma 2 inimi) EL CAMPA LINIA (constant) de safezone eu departe 15 blockuri.Nici la 2 inimi nu s-a apropiat de mine si a mai ratat alte 2 awp-uri (el in total a avut 6 AWP-uri) si am fugit inspre safezone. acesta este doar o intamplare buna de mentionat

Eu sugerez pentru developeri ca sa refaca scutul antiglont asa cum era (fara nevoia de apasa click dreapta pentru A BLOCA)...
    Si un mic anticamp pe langa schimbari pentru arme (* trag un ochi la o arma de camp foarte c4ncer numita "AWP *), etc.

Revenind la sugestia originala: VOTUL meu final este: PRO iar eu iti urez succes in continuare!

apropo, PS: Eu zic sa nu te gandesti sa faci design la harta, exista builderi sau schematici gratis.

aris123423

User
    Player
    salut Codex1999
    Cu toate ca si eu am participat la aceste lucruri presupun ca merita sa imi spun si eu opinia
    Eu zic ca ideea este foarte buna si inovativa atat timp cat este facuta cum trebuie si cred ca merita incercat
    din partea mea ai un PRO si iti urez succes in continuare si daca mai ai nevoie de mn sunt oricand aici

IDEXzC

User
    Player
    PRO deoarece e o idee buna pt de multi ani spawnul este acelasi in acelasi loc cu aceleasi chestii, ce a facut codex acolo pare okei dar bulideri servarului pot face si ei ceva mai bun daca se poate, gta nu a mai primit updateuri mari decat de la gamster 2.0 si nici atunci nu a fost cv wow (parerea mea e ca gtau vechi era mai bun)

LAGI

Rațoi
    Player
    MOTIV:
    Salut,sincer gta ul are nevoie de cladiri noi, au început sa fie repetitive și plictisitoare
    Vot
    PRO

Krissu4226

User
    Player
    PRO deoarece e o idee buna pt de multi ani spawnul este acelasi in acelasi loc cu aceleasi chestii, ce a facut codex acolo pare okei dar bulideri servarului pot face si ei ceva mai bun daca se poate, gta nu a mai primit updateuri mari decat de la gamster 2.0 si nici atunci nu a fost cv wow (parerea mea e ca gtau vechi era mai bun)
    daca erau builderi nu stateam sa fac eu :))) , nu e rau ce zici oricum , eu am dat tot ce aveam mai bun.. eu cred ca ar fi frumos acel spawn pe GTA