• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

ZeqarRO

User
    Player
    * Nick-ul tău:Zeqarboys

* Propunere: Sa existe o comanda gen /cuff pentru politisti pentru ca cei care au papuci supersonici/fly scapa mereu si daca sunt 5 politai la distanta de 5 blockuri fata de ei

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cei cu grade gen Hero/Legend nu vor mai scapa asa usor, acum mereu scapa si politia nu-l poate prinde

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cei cu grade pot face absolut orice pentru ca politia nu-i poate prinde

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Comanda ar putea fi utila si pentru cei care vad ca esti in lupta si nu-i poti prinde si fug

AZZTECK

User
    Player
    In opinia mea, nu prea cred ca are rost.

Politia are comanda /wanted, de care se poate folosi pentru a adauga fugarii, iar pe parcurs sa ii prinda. Nu exista o limita de timp pentru prinderea fugarilor.

:contra:

Last edited by a moderator:

ZeqarRO

User
    Player
    In opinia mea, nu prea cred ca are rost.

Politia are comanda /wanted, de care se poate folosi pentru a adauga fugarii, iar pe parcurs sa ii prinda. Nu exista o limita de timp pentru prinderea fugarilor.

:contra:
    Wanted nu face absolut nimic, jucatorii stau in wanted  si 10 zile + ca jucatorii din wanted si cei cu fly se joaca cu politia se fac ca sunt afk si dupa zboara..

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut,
    Cred ca propunerea tare ar face munca mai usoara politistilor, deci fara ezitare de la mine ai un :pro:

alexony2004

High
    Player
    Ar fi ok sa putin pune catuse si sa ii perkezitionam si sa le dam Jail prin Comanda !

Normal cei care abuzeaza Remove depinde de gravitate

Este obositor dai de un donator sau un jucator cu jatpack / papuci supersonici stai sa alergi dupa el

de la mine ai :pro:  

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Voi lua in considerare aceasta propunere pentru urmatorul Update.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.