• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere gta

Status
    Not open for further replies.

caracotie

User
    Player
     Nick-ul tău:LaGGeRFeeDTNT

* Propunere: Propun ca politistii swat fbi sa aiba la /duty catuse si cheie de la ele.Sa apese stanga pe raufacator ca sa i le puna si dreapta cu cheia ca sa i le scoata. Cand  prinde raufacatorul  sa dea efect de incetineala ca sa nu poata fugi , iar daca este in zona de pvp sa nu primeasca damage ambii.La /warp arena sa nu functioneze catusele.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca ar fi mai putini pe /wanted list

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Caci daca e donater sa nu poata scapa caci dese ori mi se intampla sa fie cineva hero si sa fuga cu fly

* Subserver:Gta

* Alte precizări:  sper sa va placa ideea

HAWK

User
    Player
    pro.

„work smart, not hard”

SanduK

Loyal
    VIP
    o idee chiar buna :pro: succes

MultiPlex

User
    Player
    Propunerea ta nu este deloc una rea,si chiar sper sa fie implementata deoarece asa ar fi mai realist

Vote-ul meu : :pro:​

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :Respins:

Acum nu mai este nevoie de duty si wantedlist. GFPD poate da si in combat jail, chiar daca ideea este una buna, se poate abuza foarte usor.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.