• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

iGamer_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Gamer135678

* Propunere: Sa se faca Lansatorul de rachete item numai pt donatori de la hero in sus

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai playerii ar dona mai mult.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca tot cica este asa "OP" macar sa aiba numai donatorii acces

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Chestul cu lansa ar trebui sa fie odata la 2-3 saptamani 1 si ar trebui o regula care interzice vanzarea de lansatoare. Cine vinde - remove.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  Nu imi place idea ta, sunt deja destule armele la gradele de donator.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  nu imi place ideea .

Matei77Ioq

User
    Player
        Cred ca ai facut-o doar pt a te da mare ca ai grad de donator ,cum se zice mai sus , exista deja multe iteme de donator

De la mine ai CONTRA

xValix10

User
    Player
    nu imi place ideea ta :contra:

Haxy

User
    Player
    Lansatorul este pus pentru jucatori deoarece pe GTA is foarte multe arme pentru donatori care sunt prea puternice..

Asa incercam sa oferim sansa la jucatori sa aiba macar 1-2 arme op la un pret de 0 euro, ci cu bani virtuali ($).

Daca s-ar baga pentru Hero/Ultra/Legend/etc.. jucatorii nu vor avea nici o sansa sa mai castige ceva la PVP

+ Ca jocul ar fi deja PTW (Pay To Win).

:contra:

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :respins:

Inchis.

Status
    Not open for further replies.