• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Andr3ws11nou

VIP
    VIP
     * Nick-ul tău: Andr3ws11

* Propunere: Propun sa adaugati Grade mai mari ca Elite Gen SuperHero - 75Euro Titan - 100Euro Si sa mai adaugati o factiune Facitunea: Avocat La care ti-ar trb 350 Voturi si sa-ti dea salariu de 200k pe saptamana Pentru ca un Avocat este platit mult.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Daca vad ca sunt mai multe Grade/Factiuni vor juca mai multi 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca cineva pica vreun Test de la Staff (Cumparat) Daca are Elite sa ii se dea SuperHero / Titan Dar trebuie sa fie gen: Eu am Elite Si cumpar un grad de 25euro iau SuperHero Daca nu cumpar un grad de 25Euro/50Euro Nu iau nimica. Factiunea Avocat ar fi bine sa o bagati pentru a fi mai multe factiuni.

* Subserver: GTA 

* Alte precizări:   Sper sa adaugati!

IulianGamer

User
    Player
    Salut! Gradele de donator sunt ok asa cum sunt , si despre factiune nu ai spus decat de salariu...

:contra:

Knowing

User
    Player
    Din opinia mea cred ca sunt destul gradele de Donatorii asa cum sunt acuma, prin urmare, nu cred ca ar fi nevoie  de o factiune "Avocat"...
    De la mine ai :contra:

Andr3ws11nou

VIP
    VIP
    Daca am vorbit despre salariu hai sa vorbim si despre altceva: El te poate ajuta cu Iesirea din jail Ca in viata reala, Te poate ajuta sa iesi din blucuc gen daca esti urmarit el te va scoate, Si zic Ca sa se faca grade mai noi ptr ca vreau sa-mi cumpar :))

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Sunt destule grade la momentul actual :contra:  

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Propunerea este respinsa.

1. Nu este nevoie de alte grade achizitionate prin bani.

2. Factiunea Loyer nu-si are sensul.

:tc:

Status
    Not open for further replies.