• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

ExoticPlaysYt

User
    Player
    * Nick-ul tău:ExoticPlaysYt

* Propunere: Donatori sa nu mai aiba jetpack/papuci sonici daca sunt in politie

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine pentru ca respectivi vin dupa noi cu jetpack/papuci sonici si sa zic daca suntem in banca am primit jail instant si asa nu mai ai ce sa le faci au armura de donator si mai si vin repede sa iti dea jail

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : O sa fie totul echilibrat

* Subserver:GTA

* Alte precizări:  Multumesc pentru atentia acordata 🙂 

IulianGamer

User
    Player
    E foarte enervant cand un politist intra in seif cu papuci/jetpack si dau jail instant tuturor, dar eu zic sa aiba voie sa-l foloseasca doar cand sunt off-duty

:pro:

Fixxer

User
    Player
    :pro: e enervat cu papuci sonici si jackpack si in viata reala politia nu folosesc jackpack

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: Ai raspuns ca noi politisti sa nu avem acces la papuci sonici nici jetpack chiar daca suntem donatori, jucatori care au ajutat la fondurile serverului deci tu zici ca deloc sa nu avem voie cu jetpack si papuci sonici chiar daca santem donatori. Iar voi aveti Vip ass sau as50 care sant arme cu putere extraordinara care nu near permite sa va prindem.

Aceasta este parerea mea despre propunerea ta. 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place idea ta, deoarece e prea op un jetpack :pro:  

Status
    Not open for further replies.