• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

ExoticPlaysYt

User
    Player
     * Nick-ul tău:ExoticPlaysYt

* Propunere: Politisti sa nu aiba voie cu home in tunel

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca asa avem si noi o sansa sa dam rob si daca vin pe drumu normal nu o sa poata folosi jetpack-ul si papuci sonici cum vor pentru ca este cobweb si o sa se blocheze 

* Subserver:GTA

* Alte precizări:  Kozak daca vrei sa le lasi jetpack/papuci sonici la politisti care sunt donatori atunci sa nu aiba voie cu sethome in tunel. Multumesc pentru atentia acordata.

CAtalinpa13

User
    Player
    Da , are dreptate. Inteleg chestia cu jetpack-uri si papuci sonici , au donat deci..

Insa , chestia cu home-ul in tunel nu e corecta. Te rog kozak , in plus acum nu mai ai acces la jailpay , cea ce este..

Kozak , tu ca administrator vrei sa ai cat mai multi playeri on , insa tu prin lucrurile pe care le faci , condamni unii playeri sa se lase (exemplu:eu , toxic , zabuza) 

Asadar , macar micsoreaza timpul de jail la 5 minute , adica eu imi pierd 20 de minute din viata in jail..

Matei77Ioq

User
    Player
    :pro: si eu am patit asa ceva , si e urat....

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motiv mai sus :pro:  

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    TImpul la jail a fost scazut. Iar acces in tunel prin comanda home este blocat.

Status
    Not open for further replies.