• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

3JRock

User
    Player
    * Nick-ul tău: 3JRock

* Propunere: Sa se adauge factiunea pasnica "Avocat" pe sectiunea "GTA, aceasta sa fie o factiune care scoate playerii de la jail... de exemplu pe Andrei il baga la jail Robert ca nu a vrut sa plateasca amenda, vine Avocatul si ii da /unjail pentru o suma mai mare de bani ca sa il scape de /jail (25k-50k) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Aceasta idee nu prea am mai vazut o pe alte servere si ar aduce ceva nou pe sectiunea GTA, chestiile cu politist/mafie/terro le-am vazut pe mai multe servere dar Avocat nu prea am vazut

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aducerea unei noi experiente pe serverul Gamster

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  #GFPDpower

_Ayana

User
    Player
    Depinde...Daca stai sa te gandesti e o idee buna, insa zici ca-i  dai mita Avocatului, ceea ce nu  este un lucru bun..si poate multi nu ar fi de acord deci...  :contra:

iGamer_

User
    Player
    :pro: Ar merge, dar ar fi mai frumos cu /jailpay.

3JRock

User
    Player
    Depinde...Daca stai sa te gandesti e o idee buna, insa zici ca-i  dai mita Avocatului, ceea ce nu  este un lucru bun..si poate multi nu ar fi de acord deci...  :contra:
    In viata reala faci accelasi lucru, aceasta varianta este un /jailpay mai modern ca sa spun asa... astept si alte pareri

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar face mai interesanta sectiunea :pro:  

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Este o idee buna , dar asa poate iarasi jucatorii nu o sa stea in jail si asta ar fi 0 pentru munca depusa de politisti.

:contra:

Fenta123

User
    Player
    Interesanta ideea dar nu ar avea rost inca o factiune deoarece politia ar fii inutila pentru ca s-ar abuza foarte mult ca in viata trisezi 

Am reteta banilor nu v-o dau dusmanilor ❤️

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.