• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

SadCreeper

User
    Player
    -Nick-ul de pe sv : SadEnderman

* Propunere:  Cred ca ar prinde mai bine sa ai o sansa, sa scapi din inchisoare,sa fie grea dar sa ai o sansa,cred ca ar fi super!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta comunitatea deoarece playerii nu s-ar mai plictisi stand afk la inchisoare.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : -

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  -

SadCreeper

User
    Player
    -Nick-ul de pe sv : SadEnderman

* Propunere:  Cred ca ar prinde mai bine sa ai o sansa, sa scapi din inchisoare,sa fie grea dar sa ai o sansa,cred ca ar fi super!,playerii nu s-ar mai plictisi la inchisoare stand AFK

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta comunitatea mai bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : -

* Subserver: GTA

* Alte precizări: 

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    Nu-mi place ideea ta deoarece :
    - Daca ucizi un politist si el iti da jail, acesta iti mai da a doua sansa sa iesi din jail?
    - Sau daca esti factiune ostila
    - Sau daca furi din banca

In viata reala nu este o a doua sansa la chestii din astea (spart banci, pvp pe strazi, atac politie etc)

Last edited by a moderator:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra:

Astfel nu va mai fii nimeni in jail , deci asta ar rezulta munca unui politist cu 0

Plus acum aveti jailpay.

SilentShot

User
    Player
    Daca ai putea scapa politia , FBI si SWAT-ul  ar da jail degeaba  :contra:

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Daca ar exista un sistem de evadare din banca, munca si efortul persoanelor ce detin un grad in departamentul GFPD ar fi nul.

Astfel s-a luat decizia ca la sfarsitul saptamanii (Sambata si Duminica) sa aveti acces la comanda jailpay.

:respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.