• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

GrazyBoy

User
    Player
     * Nick-ul tău: GrazyBoy

* Propunere: Schimbarea  legilor în privința facțiunilor ostile. Adică... Daca un polițist vine după mine afara din safe eu dacă îl atac îmi iau jail.... 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face jocul mai realist pentru ca în viața reală dacă eu sunt un distribuitor de droguri și am o armă și vad ca un polițist vine spre mine o folosesc

* Subserver: Gta

* Alte precizări:  - 

Haxy

User
    Player
    Este ok cum este acum..

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Este normal ca tu esti factiune ostila (In viata reala politistii se ocupa cu asta)

+ ca este mai bine cum este acum

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: Salut Grazy , eu cred ca nu ai inteles , trebuie sa citesti legea inainte sa comentezi ceva , un politist nu iti poate da jail la warp cabane , Factiunile ostile primesc jail instant dupa linia rosie inafara de warp sau spawn, deci cu alte cuvinte el nu te putea sanctiona , doar eu ca swat te puteam elimina ca Swat-ul se ocupa cu uciderea factiunilor ostile. Legile sunt bune , scrise de Kozak28 si dupa parerea mea sunt foarte bune , nu mi se pare ca ar fi nevoie sa se modifice.

Deci cu alte cuvinte eu nu vad doar o regula fata de factiuni ostile ca si hitman : Factiunile ostile primesc jail direct dupa linia rosie inafara de spawn si warp-uri.

Gamerul1971

User
    Player

Nu este mai realist, pai tu esti un mafiot un criminal un traficant, si normal daca te vede pe strada te aresteaza indiferent daca il ataci sau nu

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Legea ramane neschimbata.

:tc:

Status
    Not open for further replies.