• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere gta

Status
    Not open for further replies.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Nick-ul tău: crosby108 

* Propunere: Cand cineva jefuiește banca, să aibe doar 15-20 minute să terminte jaful altfel îl pierde

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : în bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu find swat, eu si colegii mei tot stăm, urmărim, așteptăm ca hoțul să vină, el poate să stea si o oră si noi ne saturam de asteptat, așa ne pierdem timpul mai ales că sunt membru Staff si am si eu întrebuințări, colegii mei se intreaba de ce nu le raspund, de ce nh avertizez, pentru că se dă jaf si eu îmi pierd timpul. 

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Sau măcar să se dea o pedeapsă pentru ținerea jafului peste 20 minute. Pentru că acesta poate sta in casa lui si nu putem să il eliminăm sau să îl sanctionam cu jail. 

CarlRC S

User
    Player
    Ar fi mai bine asa,pentru ca altii stau cateva ore sa dea un jaf :pro:

Matei77Ioq

User
    Player
    Eu zic ca aceasta propunere este una care ar schimba gta-ul in mai bine, iar nimeni nu ar mai putea bloca jaful

Status
    Not open for further replies.