• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Disease

User
    Player
    * Nick-ul tău: Disease

* Propunere: Propun sa se adauge o comanda prin care poti opri alti jucatori sa intre  pe proprietatea ta (Casa, Plot, etc.) Un fel de "ban"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Foarte pozitiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca am avea o astfel de comanda am putea "bana" jucatorii care vin si ne stau in fata cand vrem sa construim ceva, sau vin sa fure itemele care cad pe jos.. Eu cred ca s-ar rezolva mai usor conflictele de genul asta..

* Subserver: GTA

* Alte precizări: Lista comenzi:  /ah ban [nume jucator] -dai ban un jucator

/ah unban [nume jucator]  -dai unban unui jucator

/ah banlist -lista cu jucatorii banati

BOBOBO_

User
    Player
    Nu mi se  pare o idee buna. Daca vrei s acons truiesti ceva astepti ca acel player nu sta mereu acolo cand vr tu sa construiesti sau ce vrei tu sa faci. :contra:

Disease

User
    Player
    Nu mi se  pare o idee buna. Daca vrei s acons truiesti ceva astepti ca acel player nu sta mereu acolo cand vr tu sa construiesti sau ce vrei tu sa faci. :contra:
    Sunt si jucatori frustrati care nu au ce face cu viata lor si care stau intentionat in fata altor jucatori. Propunerea mea ar rezolva problema asta.

mini.

god gaymer
    Player
    Iti zic ca e foarte greu sa gasesti un plugin de genul asta si sa mai dea si interzica jucatorii si ar fi greu sa se adauge asa

Ce faci daca esti staff si nu ai acces in plot , dar acel plot are iteme de donatori interzise? Risti pierdea plotului si itemele de donatori interziss vor fi confiscate.

Eu zic sa nu fie adaugata propunerea.

:contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu este o idei buna :contra:

Limo338 🌺

User
    Player
    Nu e o idee buna, deoarece acel jucator se va plictisi la un moment dat si va pleca. :contra:

Thywen

User
    Player
    Ar fii foarte greu sa faci un plugin pentru propunerea ta, care in opinia mea nu este foarte utila pentru jucatori. ( Oricum jucatorii nu petrec asa de mult timp in casele lor )

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.