• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

ss97

User
    Player
    * Nick-ul tău: ss98

* Propunere: Cand minam pe sectiunea GTA sa ne dea cobblestone-ul direct in inventar.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucatorii nu s-ar mai plange ca le cad bucatile in lava sau ca cineva le fura.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:   -

MarianMrK5

User
    Player
    Este o idee foarte ok eu cred ca asa GTA ar fi mai po*Cenzurat*ra deoarece nu s-ar mai fura minereurile si ar continua lumea sa mineze si sa se joace

De la mine ai :pro:

200.gif

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    E oke dar cred ca ar trebuii sa fie schimbat tot pluginul si daca va face asa nu vei putea arunca pe jos si ar trebuii sa se adauge trade .

:contra:  

CarlRC S

User
    Player
    Nu ar trebui sa se bage acest plugin, pentru ca ar putea sa adauge mina cea veche din wipe ul trecut.Cred ca aceasta mina care este acum a fost facuta asa cu un motiv,adica sa se fure, si politistii sa ii sanctioneze pe infractori. :contra:

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.