• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

ss97

User
    Player
    * Propunere:  Sa se mareasca ferma pentru ca multi oameni vin la ferma sa faca bani dar sunt prea multi playeri si nu pot.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi jucatori vor asta si am zis de ce sa nu fac aceasta propunere.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:   -

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Până acum, nu am primit rapoarte că nu au loc jucătorii să farmeze, doar ca unii se pun în calea altora ca să le fure pepeni/dovlecii, dar de asta avem Departamentul Green Field. 

Poate când se va da Wipe, atunci jucătorii vor începe să farmeze în număr mare încât ferma să fie de dimensiune mică. 

:contra:

CarlRC S

User
    Player
    Ferma a fost deja marita, fata de cum era wipe ul trecut ea a primit un update destul de mare :contra:

ALIN007

User
    Player
    :pro: Deaorece Eu nu consider ca 2-3 Randuri sunt Destule 
    Eu doresc sa fie 5-6 Randuri , asa ca sa adune oameni 

(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)(°Ł°)

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    Din moment ce a fost wipe, nu se merita sa se mareasca ferma, deoarece jucatorii pot face rapid bani.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.