• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Dietdrcriggs

User
    Player
    1.Nick-ul tău: CIPRI79

2.Propunere: facerea minigun ului pe gta mai op. Cum era înainte. 

3.Cum crezi ca ar influența propunerea ta aceasta comunitate?: MINIGUN ul  trebuie refăcut.  Pe secțiunea GTA  nu s a schimbat nimic de  6 luni. Un MINIGUN real nu cred ca îi sar gloantele  doa la 10 block uri

Dacă tragi acum cu un mini pe   gta pana sa ajungă la tinta iicad gloantele. 

. Se reîncărca în 1 minutilizator are tier 3 și nu da damage. De la distanta iei o inima.  Când de la distanta ar trebui sa iei vreo 5 inimi e tier 3 și merita tiee 1. P250 are tier 4

Faceți sa dea 1 inima pe hit. Dai 4 hit uri cu el la p4 și da 0 damage. schimbați ceva. DE 6 LUNI pvp ul pe gta e la fel. Doar oly drujba și hackeri cu macro care spameaza baretele 

4.de ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?  Eu cred ca orice lucru nou merge gta. Kozak a dat  down DOAR la molotoave . Nu consider ca și face treaba... Când alții propun, va rog schimbați ceva.  De 6 luni totul e la fel. Oly te omoară dintr un shot la aramura de dmd. ..  E naspa ca cea mai  op armura sa fie p4 și sa ți ia 2 ore sa ți faci una. .. nu mi se pare normal. FACEȚI mai op p250 doar are tier 4 la fel și mini. .. În momentul de fata merita ambele tier 1.

5.Subservee: GTA 

6.Alte precizări: -

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Aici sunt de acord cu tine, minigunul este foarte slab la fel și p250 se merge un buff, însă nu cum a fost înainte. Înainte minigunul era prea op din unul singur te omora însă ar merge un mic buff că sa îl mai folosească cineva. Cât de p250 ar trebui să îl faca sa nu de-a damage doar când dai hit normal(ca sabia) ci și când tragi că o armă obișnuită toți care folosesc, folosesc că pe post de sabie nu de pistol.

De la mine ai :pro:

sxn98

User
    Player
    Hi, 

Aici ai dreptate minigunul si p250 are nevoie de  buff ,  de 6 luni nimic nou . Cum a zis si CIPRI79 ne jucam cu tot acelasi arme nimic diferit ca nimic nu mai este care sa fie mai puternice decat oly ,drujba  , baretta sau un pic mai slabe. 

De la mine ai un  :pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Opinia ta ,personal,mi se pare una buna si chiar ar fi nevoie de o schimbare

De la mine ai :pro:

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu stiu ce sa zic, acum ceva timp Minigun-ul era op, insa ati cerut sa se faca mai slab deoarece era folosit in mare parte la pvp, de asemenea, aceasi chestie a fost si cu P250-ul. Am sa dau de data aceasta :pro: , deoarece aceste arme au un tier ridicat cu un motiv, insa pe viitor am sa-mi schimb votul. Nu prea e ok ca itemele sa se schimbe in functie de pvp-ul de pe sectiune =DD.

[Fanta123]

User
    Player
    Fiind jucator de gta  vechi imi amintesc foarte bine ce frumos era gta-ul inainte.Degeaba schimbam gta-ul daca comunitatea toxica ramane.Nu ar mai avea rost sa cumperi supreme sau elite deci e o propunere inutila. :contra:  

Severin Danu

User
    Player
    La randul meu fiind un jucator OG al Gta-ului cred ca revenirea minigunului ar influenta Extraordinar de bine PvP-ul de pe gta si la randul meu chiar mie dor de minigun (adica de pvp-ul vechi cu Minigun) Pentru acest fapt

Eu voi Vota :pro:

Andr3ws11Acc

User
    Player
    Minigul a luat nerf  dintr-un motiv, Inainte multi il foloseau sa te tina in sus ca VIPassaultul, ambele au luat nerf, ambele iti spargeau armurile scuturile foarte repede, chiar daca s-ar da un buff acestea nu vor fi la fel de bune ca inainte.
    votul meu este
      :pro:  

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Ma mai gandesc.