• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Dietdrcriggs

User
    Player
    1.Nick-ul tau: Diet_NBN

2.Propuneri: 1.Refacerea op a minigun ului. 2. Adaugarea anticamp-ului. 3. Aducerea jailstick-ului vechi, cu 20m in jail.

3.cum crezi ca ar influenta propunerile tale acestei comunitati?: pentru inc3put as vrea sa mentionez ca am facut aceasta propunere din pricina mai multor playeri, cu scopul de a schimba ceva. Peopunerea mea ar putea influenta in bine.

4. De ce crezi ca aceste propuneri ar fi utile pentru aceasta comunitate?: pentru 1. Minogun ul poate se te apere de cei cu sabiile si cu potiuni. (Stiu ca Cocainele s au scos dar multi au strans pe gta.) Minigun ul poate opri platerii care fug cand incerc sa scape, si aici este vorba de anticamp, 2. Playerii canpeaza extrem de mult si nu invat sa se bata, foarte multi dau hit urile dij camp ca apoi sa sara 5v1 si sa fie toxici. 3. Adaugarea jailstick ului vechi cu 20m in jail ar avea un impact foarte bun, playerii vor invata sa nu se mai puna cu politistii, acestia ne mai incalcand legea. Jail ul de scum se primeste dintr un singur hit de as50 / m107 si iti pierzi toate itemele... inclusiv jetpack ul.

5. Subserver: GTA

6. Alte precizari: #ungtamaibunsimaifun

ItzDr1nK

User
    Player
    Salutare

Imi place prima propunere si vreau sa spun si de ce:

1.Minigun-ul era o arma destul de op, puteai sa scapi de cineva daca te ataca agresiv fara sa fugi cu jetpack cum facem acum.

2.La faza cu anti camp-ul e putin mai greu de explicat dar a mai fost adaugat si nu prea se mai facea pvp,cel putin asa imi amintesc.Playerii dupa atat timp de jucat gta sunt obisnuiti sa joace intr-un fel, cum inainte nu a fost bariera de anti camp toti sunt obisnuiti sa campeze datoritia playerilor cu grade si benefici.Sa zicem ca bariera de anti camp aduce plusuri dar si minusuri 

3.Sa stai in inchisoare 20 de minute e exagerat.Mai ales ca acum e un sistem foarte usor de jefuit, si politistii iti pot da jail fara nici-o problema.Ma refer ca in seif e foarte mic locul sa te aperi de jailstick.

In concluzie pentru prima propunere votul meu este :pro:

Pentru a doua propunere sunt minusuri si plusuri, deci nu stiu ce sa zic.

Iar cu a treia propunere nu sunt deacord, deci :contra:

1.Pro

2.Contra si Pro

3.Contra

Status
    Not open for further replies.