• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gta

Status
    Not open for further replies.

codeXN

User
    Player
     Nick-ul tău:codeXN

* Propunere: sa se adauge joburi 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ai putea sa faci banii mult mai usor dar in acelasi timp sa faci niste lucruri pentru a primi banii cum este si in viata reala nu muncesti nu primesti banii,pe playeri iar influenta sa se joaca mai mult pentru a castiga banii din joburile respective

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ai putea juca Gta-ul ca in viata reala dar stiu si eu ca exista factiuni dar in acelasi timp daca nu ai nici cont de fourm si nu vrei te poti angaja la un job (casa te angajezi intr-un job trebuie sa platesti o suma anumita de bani1)

* Subserver:GTA

* Alte precizări:  ar fi ca in viata reala 

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, ar fi o idee buna deoarece ar mai aduce un element de **roleplay** pe sectiune si ar face sectiunea mai interesanta. De la mine ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca-ar fi o idee buna. Pe langa Factiuni, ar putea exista si anumite job-uri pe care le poti face fara a te duce pe forum. Unii nu stiu sa faca o cerere, asa, ar putea sa faca ceva interesant direct de pe GTA.

:pro:

MrPies1

User
    Player
    Salut! 
    Pe langa faptul ca avem factiuni, nu ar strica si niste joburi, sa para totul mai real si sa faci bani cu amuzament, nu doar sa minezi sau sa pescuiesti toate ziua.

De la mine ai :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Macar de ai zice si ce job-uri.... ar fi mai bine, ca in afara de factiuni, nu ar mai fi idei.

Ferma s-a scos , Doctorul s-a scos , NewsReporter e cam inactiv. Da si tu niste exemple.  Poate ca ar semana mai mult cu role-play, dar sa fie ca in viata reala, zic si eu, doar e gta :)). Sa vinzi haine, sa hackuiesti camerele de filmat pentru politisti, chestii d-astea.
    Sunt de acord, cat timp ne-ai da si un exemplu, ca nu am idei. :pro:

Bombita_01

User
    Player
    Salut! 

Pe lângă faptul ca avem facțiuni chiar ar fi folositoare niște job-uri. De exemplu cum e pe survival miner, vânzător de itm, vânzător de arme etc. De la mine ai :pro: .

Succes! 

Status
    Not open for further replies.