• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere: Guidwars

Status
    Not open for further replies.

SzNaP

User
    Player
     * Nick-ul tău: QEugen

* Propunere: Propun sa se adauge mai multe questuri zilnice

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sectiunea GuildWars nu este prea po*Cenzurat*ta, rar vezi mai mult de 10 playeri, cred ca propunerea cu mai multe questuri ar fi ceva interesant, playerii ar avea cea sa faca pe sectiune, si ar intra mai multi.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii ar avea din ce sa faca bani, pt ca la shop nu poti vinde nimic, banii se fac extrem de greu pt ca unele joburi sunt buguite, cum ar fi: jobul hunter, acolo zice ca daca omori cave spider da bani, dar nu-ti da nimic...

* Subserver: GuildWats

* Alte precizări:  Idee de quest: Titlu: Cele 10 emeralde

Detalii quest: Du-te si culege sugar canes, cafteaza hartie si fa rost de 10 emeralde de la un satean.

Titlu: Vanatoarea de Mobi

Poveste: In padurea intunecata din Theia, se ascund 8 Zombi a caror putere este nemarginita si tu esti singurul cavaler care ii poate invinge, fara tine omenirea ar putea sfarsi intr-o clipita!.

detalii : Sa fie o padure custom...si zombi cu armura. Nu stiu... imaginatie trebuie si cineva care sa stie sa faca astfel de chestii...

Multumesc!. 😄 

Last edited by a moderator:

Com32goO

User
    Player
    :pro: O idee buna

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motivele sunt mai sus :pro:  

Lectorn

User
    Player
    O idee buna, ar ti si jucatorii mai mult pe sectiune sa finalizeze questurile.

:pro:

Bădă 2.0

User
    Player
    Sunt in totalitate de acord!  :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    :pro:  Motive mai sus , o idee buna.

Duncan2003

User
    Player
    Salut, multumesc pentru propunerea facuta.Desi ai facut-o de ceva timp, abia acum iti raspund la ea, intrucat am avut o perioada de inactivitate.
    Am in plan sa fac daily quests inca de cand am facut seria de quest-uri, cea pentru minerit si cea pentru padurar, insa nu am apucat sa o fac plus ca nu am avut prea multe idei de quest-uri, insa iti multumesc din nou pentru propunerea facuta, urmeaza sa fie facute.
    Acceptat. Inchis

Status
    Not open for further replies.