• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Guildwars

Status
    Not open for further replies.

AlexTV123

User
    Player
     * Nick-ul tău:alextv

* Propunere:in fiecare duminica la ora 8 sa fie un event in care sa fie un end custom.in acel end sa fie un singur end city plasat random si playeri sa trebuiasca sa il gaseasca pe mapa.odata ce end cityul este gasit si lootat eventul sa se inchida pana duminica vitoare.pe mapa pvp sa fie dezactivat.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ar aduce mai multi playeri pe sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :nu ar fi dar cred ca ar fi cv distractiv

* Subserver:GuildWars

* Alte precizări: daca se va implementa ideea prima oara cand mapa este deschisa sa fie dragonul la spawnul mapei si sa il poti omora luandui oul ca ceva special de deschidere.

sasa.hangan47

User
    Player
    Ar aduce mai multi playeri cum a zis HerRageGame + ar fi mai interesant pentru ca cine nu vrea un event acum serios 

Raspunsul meu e din start :pro:

"Daca esti suficient de curajos sa spui ramas bun, viata te va recompensa cu un nou salut."

Last edited by a moderator:

SR20.

User
    Player
    Ar fi un event in plus, deci minunat si ar aduce mai multi playeri cu siguranta

:pro:

PirateHawk.

User
    Player
    :pro:  Are sens , numarul de playeri o sa creasca considerabil.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    O sa fie mai po*Cenzurat*ra sectiunea :pro:  

RaykayS

User
    Player
     Poate ar aduce mai multi playeri,dar gameplay-ul Guild Wars-ului trebuie si va fii unul de tip Hardcore (Stiu asta,din cauza faptului ca am lucrat la aceea sectiune),consider ca deja se organizeazat destule evenimente,si ca se adauga lucruri noi regulat  contrac.png

AlexTV123

User
    Player
     Poate ar aduce mai multi playeri,dar gameplay-ul Guild Wars-ului trebuie si va fii unul de tip Hardcore (Stiu asta,din cauza faptului ca am lucrat la aceea sectiune),consider ca deja se organizeazat destule evenimente,si ca se adauga lucruri noi regulat  contrac.png
    un eveniment nu sa mai organizat de cateva luni bune deci in afara de turneul de pvp nu prea mai avem alte evenimente

AlexTV123

User
    Player
    +chestii noi se adauga dar sunt chesti minore pe care daca nu ai avea npc cu update nici nu leai observa si nici acelea nu se adauga asa de des.

IsabelaMimy

User
    Player
    Bună idee Alex! Sunt de acord, iar răspunsul meu este normal, PRO! #BeHappy 💪 :pro:

Duncan2003

User
    Player
    Salut, multumesc pentru propunerea facuta.
    Desi ai facut-o de ceva timp, abia acum iti raspund la ea, intrucat am avut o perioada de inactivitate.
    Ceea ce pot spune este ca, propunerea ta este una foarte faina si o apreciez si am luat-o in considerare, multumesc din nou pentru ca ea.
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.