• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GuildWars

Status
    Not open for further replies.

AlexTV123

User
    Player
    * Nick-ul tău:alextv

* Propunere: scoaterea /warp kit si /warp shop si adaugarea /shop care va deschide un meniu cu diverse itm (ca pe survival numai ca cu itm de la shopul actual) si /kit numelekiturilor pe care le deti gen /kit master etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine pentru ca nu ar mai dura atat sa iei kitul de donator sau sa cumperi itm

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :in bine deoarece eu si probabil si restul sectiuni ne lovim de nevoia uneori de cv itm de pvp+cv itm din shop pt ca trebuie sa participam rapid la un raid sau am gasit cv de raidat si avem toate sethome full.asa /kit si /shop devenind numai niste comenzi ar scade semnificativ timpul luari kitului de donator sau cumparari a cv din shop

* Subserver:GuildWars

* Alte precizări:cam nimic

_Alysa

User
    Player
    :pro: Este enervant sa tot te duci la /warp shop sa cumperi un item specific. 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este mai bine asa cum este, nu vad de ce s-ar adauga, nu stai asa mult sa dai /warp shop sau /warp kit si sa cumperi ceva. :contra:  

AlexTV123

User
    Player
    Este mai bine asa cum este, nu vad de ce s-ar adauga, nu stai asa mult sa dai /warp shop sau /warp kit si sa cumperi ceva. :contra:  
    Credema in timpul unui raid timpul pe care il petreci la shop poate face diferenta dintre un raid castigat si unul pierdut.si kitul uneori este plitistor cand ai treaba de ex sa stai sa mergi sa iti iei kitul mai ales ca daca ai homurile full si esti undeva departe pe mapa.

ItsKRONX11

User
    Player
    Ar mai salva din timpul jucatorilor /shop /kit ar fii mai usor de accesat.

:pro:

Tedduard

User
    Player
    Nu stiu ce sa zic, ar fi prea "mura in gura" cat iti poate lua sa dai /warp si sa te intorci.. este bine asa cum este acum.

:contra:

aLexeiC

VIP
    VIP
    Este  mai frumos asa cum este acum, este  o munca  in plus si cred ca face jocul mai frumos! 

:contra:

ClaudiuIS

User
    Player
    :pro: esti fratele meu ! POWER LIGAUTOPIA #Mysthros

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status