• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Guildwars

Status
    Not open for further replies.

ClaudiuIS

User
    Player
    * Nick-ul tău:Mysthros

* Propunere: Propun sa se dea wipe pe guildwars sa mai vina playeri si acolo plus ca unor playeri le place guildwars si nu au cu cine se juca sunt nu mai 4 playeri on pe guild propun sa se aiba grija si de acest gamemodes  a fost lasat aiurea si nici macar staff cv pe el sau macar un wipe

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt sigur ca o sa fie mai multi playeri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca ar aduce mai multi playeri mai ales dupa wipe cand altii incep sa iti sfaca baze noi si etc..

* Subserver:Guildwars

* Alte precizări: 

#TitaniuMark

User
    Player
    In primul rand: Buna ziua  sau seara...  cum vrei tu...

sa trecem la propunere... 

tu propui wipe pe guildwars deoarece nu sunt jucatori... 

o sa echivalez asta cu o situatie din viata reala ca sa intelegi votul pe care il primesti la propunere, [votul meu, nu al altcuiva 🙂 ]

Practic propunerea ta a sunat ca si cum ai merge la un constructor, i-ai arata un camp si i-ai spune "Construieste!"

* in primul rand, nu ai stabilit cu el niste lucruri foarte importante:

1. Ce ar trebui sa construiasca?

2. Ce aspect ar trebui sa aibe constructia?

3. Ce dimensiuni sa aibe constructia?

* in al 2-lea rand: nu i-ai dat materiale cu care sa construiasca , sau bani sa le cumpere.

in cazul asta, el iti va face ceva cu materialele ramase de la ultima sa lucrare, spre exemplu 3 saci de ciment, 20 de caramizi, o galeata de var si ... 4 BCA [ asta e primul exemplu care mi-a venit in minte acum...  scuze 🙂 ]

de unde va sti ca tie o sa iti placa ce a construit el?

de unde va sti ca altor persoane le va placea acea constructie?

s-ar putea gandi ca tu ai facut asta ca sa iti bati joc de el...  "Construieste!" , "Si ce ar trebui sa construiesc? ..."

Din ce am spus cred ca poti deduce faptul ca...  pentru un wipe este nevoie si de idei pentru ce ai vrea tu, de exemplu, sa se adauge pe acea sectiune...  [Aici ma refer la orice sectiune, nu doar la guildwars

Prin urmare votul meu este [ :contra:  ] !!

LOXus

User
    Player
    :contra: Sectiunea este stearsa si este complet inexistenta

Status
    Not open for further replies.