* Nick-ul tău: xMiniGun
* Propunere: Sa se adauge pe shop opțiunea de a alege ce tip de war vrei tu
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucătorii care joaca la Gamster War știu că sunt meciuri doar de UHC. Meciurile de SkyWars și Survival Games nu mai apar, ceea ce e trist, că te plictisești de UHC. Unora le este dor de aceste tipuri de war și sunt chiar distractive/faine. Eu personal iubesc aceste tipuri, mi se pare că fac treabă mai repede, chiar daca se termina war-ul mai rapid.
* Subserver: Gamster War (cred, nu prea consider că e o secțiune)
* Alte precizări: 1. Daca exista o problema tehnica, iar această propunere nu poate fi acceptată, cer să se închidă acest topic.
2. Preturile la Gamster War rămân identice.
3. Votați
* Propunere: Sa se adauge pe shop opțiunea de a alege ce tip de war vrei tu
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucătorii care joaca la Gamster War știu că sunt meciuri doar de UHC. Meciurile de SkyWars și Survival Games nu mai apar, ceea ce e trist, că te plictisești de UHC. Unora le este dor de aceste tipuri de war și sunt chiar distractive/faine. Eu personal iubesc aceste tipuri, mi se pare că fac treabă mai repede, chiar daca se termina war-ul mai rapid.
* Subserver: Gamster War (cred, nu prea consider că e o secțiune)
* Alte precizări: 1. Daca exista o problema tehnica, iar această propunere nu poate fi acceptată, cer să se închidă acest topic.
2. Preturile la Gamster War rămân identice.
3. Votați
Last edited by a moderator: