• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GWE/Shop

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Sa se adauge pe shop opțiunea de a alege ce tip de war vrei tu

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucătorii care joaca la Gamster War știu că sunt meciuri doar de UHC. Meciurile de SkyWars și Survival Games nu mai apar, ceea ce e trist, că te plictisești de UHC. Unora le este dor de aceste tipuri de war și sunt chiar distractive/faine. Eu personal iubesc aceste tipuri, mi se pare că fac treabă mai repede, chiar daca se termina war-ul mai rapid.

* Subserver: Gamster War (cred, nu prea consider că e o secțiune)

* Alte precizări:  1. Daca exista o problema tehnica, iar această propunere nu poate fi acceptată, cer să se închidă acest topic.

2. Preturile la Gamster War rămân identice.

3. Votați 😂

Last edited by a moderator:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Este o idee Buna pentru ca si Meciuriile de Skywars sunt interesante si competitive(pe skywars a fost primul meu war castigat) despre Survival Games nu stiu ce sa zic prea multa lume si mori cam repede dar e interesanta ideea nu strica un Sg sau un sw uneori

de la mine ai un :pro:

Andreea256se

User
    Player
    Aceasta propunere ar merita incercata , mie mi se pare una destul de buna .

Astfel ai avea o combinatie de mai multe tipuri de batalii , de la mine ai :pro:

MariusHex

User
    Player
    Salut ,

Propunerea ta mi se pare una bună deoarece tu cand cumperi un war poate nu ai chef să stai 20-30 min la un war de tip UHC și apoi să mori , mai degrabă un war rapid de skywars care se terminăîn 10-15 min și e mult mai distractiv , sau un war de tip MCSG in care ai multă acțiune într-un timp scurt și totul depinde de niste chest uri .

Acestea fiind spuse votul meu este :pro: .

Status
    Not open for further replies.