• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere h&s

Status
    Not open for further replies.

CupcakeRO

User
    Player
     Nick-ul tău: CupcakeRO

* Propunere:  Sa se reseteze top-urile, exemplu: top wins, sa apara in meci bara cu minutele ramase si cati hideri/ seekeri sunt ramasi in joc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta la performanta jucatorilor, acestia cunoscand timpul ramas pentru a castiga, respectiv cati hideri mai sunt in joc pentru a castiga.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Cred ca aceasta propunere ar fi utila pentru comunitate deoarece ar imbunatati performanta jocului.

* Subserver: Nu stiu ce trebuie completat aici.

* Alte precizări:  Nu am alte prezicari.

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idei foarte buna . Ar fi si mai oke daca ar arata toti jucatori in Tab care sunt in Meci nu toti jucatori care sunt on pe Sectiuni . 

:pro:

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee foarte buna, nu vad de ce nu s-ar adauga. :pro:

Thywen

User
    Player
    O idee foarte utila, jucatorii ar avea acces la aceste informatii mult mai usor si s-ar putea integra in timp. ( in caz ca trebuie sa faca ceva in viata reala ) Succes !

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.