• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Harta Warp PvP

Status
    Not open for further replies.

keyGaminG69B

User
    Player
    * Nick-ul tău: key_gaming

* Propunere:  Sa se adauge o noua harta de pvp ! Actuala este prea mare  ,cand jucatorii sar jos si nu mai au seturi pot spama arcul si pot da /is foarte repede ! Si noi ne tocim seturile degeaba si nu ne alegem cu absolut nimic ! 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cu nimic 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca multi sar jos si fug , dar pe noua harta ar fi mult mai buna pentru ca jucatorii nu mai pot fugii atat de repede ! 

* Subserver:Sky Block Air

* Alte precizări:  Niste Poze Cu Harta De Warp Pvp Facuta De Mine : https://imgur.com/a/6JehMra

Pentru a vedea harta mai usor /is warp key_gaming ! O Zi Buna ! Pwp

R1chGam3r

User
    Player
    :pro:

Este frumoasa harta si are locuri unde te poti baga la "inghesuieala". Este micuta, dar potrivita pentru a fi mai greu sa fugi cu arcul.

Fata de mapa actuala, asta putem zice ca este "next level"(Pe cea care este acum poti fugi cu arcul, adversarului fiindu-i foarte greu sa te prinda).

Felicitari pentru munca depusa !

PowerSlide

User
    Player
    :pro: Dupa parerea mea mapa chiar merita sa o inlocuiti deoarece mapa actuala este prea mare si  playerii pot fugi mult prea repede , iar pe mapa lui key_gaming nu ai cum sa scapi ori stai pana mori ori nu mai mergi la pvp .Parerea mea este ca merita sa inlocuiti mapa .

Last edited by a moderator:

Gogosica

VIP
    VIP
    A venit tot teamu sa dea pro ca sa faca harta noua =)) abia ce s.a bagat una noua si voi va bucurati de ea ca e mica... si fix voi fugiti de ea nu altcineva :contra:

keyGaminG69B

User
    Player
    Daca noi ziceam ca harta e mica , de ce m-ai faceam eu una si mai mica ca sa nu pot sa scap . Te rog frumos sa nu te dai cu parerea despre team ci despre harta !

Vad ca iti place sa vanezi . Si as vrea ca in viitor sa nu mai vanezi mane ! Ca nu e frumos 

:pro:

Gogosica

VIP
    VIP
    Eu vanez bro ok =))) eu am vanat nu? Oare din cauza cui au luat 3 membrii staff remove de la hunt? Hmm nu de la tine si teamu tau =)))

DarkHaker.

User
    Player
    Nu o harta trebuie facuta de builder sa fie sigur ca nu e luata de pe net, eu am vazut mapa si sunt foarte multe bug uri la ea :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Harta de la momentul actual este buna, au fost adaugate 4 mape harti si nici una nu a fost pe placul vostru, faceti voi una mai buna atunci :contra:  

keyGaminG69B

User
    Player
    Pai da , am facut una buna , pe placul tuturor

Si harta nu este de pe net , poti cauta 10 ore si daca o gasesti iti dau 20euro !

Gogosica

VIP
    VIP
    Key aici nu e vorba de net/bani nu esti tu smecher ca daca dai 20e nu e luata de pe net, mapa trebuie sa fie facuta de un builder in cazul tau nu esti asa ceva si in plus au fost schimbate 3 mape de pvp si nici una nu va place doar pt ca aveti lag... eu unul nu am lag se blocheaza sv dar asta e cu totul altceva... mai lasa aroganta si fi un om cinstit

keyGaminG69B

User
    Player
    Tu zici sa fiu un om cinstit ? Eu vreau doar sa fie o noua harta , am facut o propunere ! Si in plus mai bine sa fi tu cinstit ! Ai luat remove pentru abuz de la Pedro si zici pe toate serverele de discord sa ii dea target , mai bine ai fi tu cinstit ! O zi buna

Gogosica

VIP
    VIP
    Oamenii zic de noi ca vanam, dar pedro si restu staffului care vaneaza ei de ce au dreptul, si ei sunt membrii pana la urma... avand in vedere ca gradul de staff nu este un grad mai mare ca donatorii sau membrii ci anumite accese si o culoare pe discord ei de ce au dreptul sa ne vaneze, ei nu ar trebui sa fie sanctionati?

keyGaminG69B

User
    Player
    adv. Dar pana la urma mai bine nu vb despre vanare , ci mai bine despre propunerea mea cu aceasta harta

Gogosica

VIP
    VIP
    Sincer mie nu imi place mapa asta asa mult dar este acceptabila adk dai warp pvp si tre sa mergi 5000 kilometrii ca sa ajungi la capat sa sari jos... si multe bariere asta e naspa

OmxKnock

User
    Player
    :contra: Mapa actuala este foarte buna!
                                                                       +Tu ca Elite iti tocesti "seturile" la pvp? =)))

Mapa pe care ai facut-o poate avea sute de bug-uri, o mapa care este pusa trebuie sa fie facuta de un Builder.

keyGaminG69B

User
    Player
    Nu este vorba de mine , nu se invarte serverul in jurul meu ! Dar harta este prea mare si jucatorii fug pe toata harta ! Este  foarte enervant frate ! Danut tu sari jos si cand iti dau o sabie fugi pe toata harta ! Daca era harta asta te bagam in casa si erai mort

Status
    Not open for further replies.