• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere HCF si Propunere UHC

Status
    Not open for further replies.

TechnoBerserker

User
    Player
    * Nick-ul tău: TechnoBerserker

* Propunere:  Sectiune UHC si sectiune HCF

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar face oamenii sa se distreze si multe altele stiind ca HCF este un fel de factions numai ca hardcore , aia inseamna HCF , hardcore factions si implica pot pvp , nu e bun pentru multi care nu-s buni la PotPvp dar ar fii foarte distractiv sa avem HCF iar pentru UHC ar fii tare ca pe alte servere , nu dau nume  , te poti antrena intr-un fel la pvp si la minecraft , e o sectiune unde poti mina  si te bati cu jucatori dupa o anumita perioada de timp dar ar dura mult  (Minim o ora)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii mai multe sectiuni ceea ce e bine , ar implica mai mult pvp si ar fii bun pentru ca playerii noi pot invata pvp  , dar nu e chiar garantat , si chiar as vrea sa vad aceste sectiuni pe server , cel putin HCF , stiind ca multi oameni iubesc Pot Pvp si sunt si eu unul dintre aceia.

* Subserver:

* Alte precizări:  As vrea sa vad aceste 2 sectiuni sau macar una dintre ele fiind HCF  stiind ca sunt distractive si tari , o sa plang daca vad una macar , sunt foarte bune idei din punctul meu de vedere .

Pojy

User
    Player
    Mi se pare o idee buna dar e mult de lucru si nu cred ca s-ar juca foarte multi deoarece sunt multe minigame-uri plus ca srv-ul nu e specific pvp-ului cum sunt altele deci 50/50

:pro:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta mi se pare ca ar influenta foarte tare varietatea de minigame-uri a celui mai mare server de Minecraft din Romania.Aceste minigame-uri ar aduce,de asemenea,mai multi membri in comunitatea gamster.org.

Mult noroc!

Raspunsul meu este: :pro:  

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut,

Consider ca propunerea ta este una foarte buna, deorece cred ca gamster va creste cu o suma mai mare de playerii, dar si totodata e mult de munca.
    As dori neaparat sa vad UHC pe serverul acesta.
    De la mine ai un :pro:  

CUPQUICK.

User
    Player
    Este o propunere foarte buna, care poate dezvolta enorm PVP-ul in zona Romaniei, jucand jucatori Pro asemenea lui TechnoBlade, Tap L si multi altii..

Raspunsul meu este:  :pro:

ImAGodDemon

User
    Player
    :pro: Merita sa se adauge HCF și UHC. Îmi place și cum ai descris aceste secțiuni! 

Last edited by a moderator:

CatalinTheWinner

User
    Player
    Geniala idee, chiar m-as juca UHC e foarte fain.

:pro:  

alexony2004

High
    Player
    Ar fi o ideie Buna si interesanta Dar Exista unele Probelem UCH 

• Lumea Va veni cu x-Ray
    • Alte Hackuri
    • Pentru Staff Ar fi foarte greu sa se uite dupa ei Tinand cont ca daca ar dura o ora ar fi un numar de Jucatori destul de mare ceea ce nu prea este ok si ma indoiesc ca ar fi 100 jucatori constant
    Iti voi da un :contra:  Nu mi se pare foarte ok :(  

Pentu HCF ai deja FActions !

snex_96

User
    Player
    :contra:  pt hcf sa ai factions si e fain si ala dar :pro:  pt UHC ca e un minigame  rar pe sv din romania 

VioMat

Team Leader
    Player
    Nu vor fi adăugate sectiuni noi momentan.

Respins. :tc:

Status
    Not open for further replies.