• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere HDB Creative

Status
    Not open for further replies.

TudorAndrei

User
    Player
    * Nick-ul tău: TudorAndrei1505

* Propunere: Adaugarea plugginului Head Database

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, dezolvatrea buildului pe sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Din cate am vazut la noul "update" pentru creative s-a adugat un pluggin ce introduce comanda /games(Inteleg ca-i fun dar e cam useless din moment ce nu vad persoane care sa se joace) si accesul playerilor la /plot set floor (asta chiar e folositoare) asa ca aceast pluggin ar adauga un element ce ar ajuta playerii enorm la build, in special build de marime mica cu multe detalii. Plugginul introduce peste 22 de mii de capete (actualul pluggin are undeva la 630-650), acesta fiind mult mai usor de navigat din moment ce are optiune de search (ex: vrei sa cauti capete legate de steve , iti da numa capete legate de steve).

* Subserver: Creative

* Alte precizări:  Tin sa mentionez ca plugginul costa 10 euro , insa acesta poate fi adaugat la un rank mai mare, precum supreme, din moment ce toate gradele inafara de VIP si Hero sunt nefolositoare pe sectiune(Ai putea spune ca te ajuta GoD pentru numele rosu/negru si /tptoggle dar cred ca majoritatea persoanelor nu stiu de /tptoggle si aproape toata lumea trece cu vederea un nume rosu sau negru). 

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  E oke sa ai acces la head si dupa sa faci cu ele diferite case mai frumos facute pe înăuntru . 

LOXus

User
    Player
    :pro: Ai putea face decoratiuni frumoase cu ele! Ai pro de la mine

zSaKyeen_

User
    Player
    E o idee geniala in punct de vedere de design,playerii ar avea mai multe blocuri de decoruri si asa si ar avea un loc mai amenajat.Sper ca se va aproba,se merita si ar trebuii scos si locked ca sa aiba playerii acces la toate tipurile.Mi se pare ca pluginul asta va schimba sectiunea.De la mine ai :pro:

xXShaSesXx

User
    Player
    O idee foarte geniala. Poti decora casa dupa bunul tau plac 

De la mine ai : :pro:

zLowFast.

User
    Player
    E o idee geniala in punct de vedere de design,playerii ar avea mai multe blocuri de decoruri si asa si ar avea un loc mai amenajat.Sper ca se va aproba,se merita si ar trebuii scos si locked ca sa aiba playerii acces la toate tipurile.Mi se pare ca pluginul asta va schimba sectiunea.De la mine ai  :pro:

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Jucatorii ar putea face un design mai frumos cu acele blocuri.

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Poti decora si poti face diferite modele geniale 

AiceFx

User
    Player
    Este o idee buna pentru ca asa poti sa decorezi casa! :pro:

Status
    Not open for further replies.