• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Helper

Status
    Not open for further replies.

Naaaab

User
    Player
    Propunerea 1 : Helperul sa aiba o comanda sa vada numele la playerii invizibili ca sa prinda mai usor hackerii

Propunerea 2 : De acum ca la cererile de helper sa trebuiasca sa prinda 10-20 hackeri ca sa se vada ca merita gradul ( excluse pe cele in care nu poti sa omori/faci killuri pe playeri )

Propunerea 3 : Pe Assassins daca ai helper/mod/etc.. sa iti arate Helper si Rankul . exemplu : Moderator Veteran Gamster ( grad rank si nume )

Last edited by a moderator:

#Dennis

Legend Prison
    Player
    1, 2, :contra: , nu are rost.

3 :pro: , sa zicem.

Madalina

User
    Player
    Treaba unui helper e sa ajute chatul si playerii, nu sa stea sa prinda hackeri. Pentru asta sunt gradele mai mari

:contra:

Naaaab

User
    Player
    Eu zic ca daca un helper este activ si prinde hackerii merita mai repede up ca dupa aceea sa nu mai astepte dupa staff ca sa dea jail ( 1-2 abatere ) sau ban  ( pt a treia abatere )

Helperul nu trebuie strict sa dea doar mute , poate prinde si hackerii si sa dovedeasca de ce este helper

EDIT : la propunerea 3 : sa se adauge si kitul : " Moderator Veteran Gamster  " cu kiturile de la start -> veteran si cu kitul de moderator + ca kiturile de la staff nu sunt chiar asa de op , asa o sa aiba si ei parte de un kit bun dar daca ar fii staff sa se ocupe de hackeri , stafful vine doar sa dea ban nu sa urmareasca hackerii

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    As avea si eu ceva de spus. The Suspect, ceea ce ai spus tu, ca helperii sa prinda hackerii mi s-a intamplat mie aseara. Eram pe skygrid si imi spune un player ca avem un helper degeaba, pentru ca nu ma implic in prinderea codatilor. Eh, dupa parerea mea nu este treaba mea, nu sunt admin sau moderator, eu ma ocup de chat si sa ajut playerii. In plus sunt singurul helper prin 65 de playeri si toti vor ceva. Daca ei vad un hacker de ce mi-l raporteaza mie, eu nu pot da ban, sa le faca reclamatie. Eu am si alte treburi, nu ma pot ocupa sa fac rapoartele hackerilor.

P.S: As dori sa mai aduceti staff pe skygrid.

Naaaab

User
    Player
    Stiu , la fel este si pe Assassins fara staff , dar poti sa te duci cu potiune de invizibilitate si fly ca sa ii filmezi , daca poti sa iti faci potiune , eu asa fac

SenaxRo

Operator Global
    Player
    Helperul nu se ocupa de hackeri. Helperul trebuie sa se ocupe de moderarea chatului si sa raspunda la intrebarile playerilor.(propunerile 1,2).

La propunerea 3 nu vad sensul sa ti se vada si rankul si gradul.

Naaaab

User
    Player
    Rankul sa nu se vada , daca vreti daca nu vreti , dar macar sa avem acces ca helper si la kiturile celelalte de pe assassins : gende la start pana la assassins-king si helper ( la assassins king si restul daca le-am facut ) , si daca avem helper si sa zicem ca avem veteran sau assassins sa tot putem da rankup dar sa nu se vada rankul , doar gradul si numele

Status
    Not open for further replies.