• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Hide And Seek

Status
    Not open for further replies.

Kiraayu シロクマ

User
    Player
    Nick-ul tau : FLUFFFFFFF.

Propunere : Sa se adauge un fel de ''cuburi'' sa zic asa, pentru Hideri. Ele sa fie spawnate intr-un loc si sa dea Hider-ilor un efect [Speed, jump boost, strenght etc.], pentru a le da Hider-ilor o sansa de a fuge de Seekeri.

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate : In bine.

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate : Am zis mai sus.

Subserver : Hide And Seek.

Alte precizari : Mai sus.

Delix1

User
    Player
    Îmi pare rău dar răspunsul meu este  :contra: .Pentru Seekeri ar fii un dezavantaj foarte mare, oricum in mare parte hideri câștigă jocul in procent de 80%.Daca propunerea ar fii implementată procentul ar crește mult. Dar totuși propunerea este interesanta, dar eu spun că ar trebui sa fie pentru ambele echipe atât hider cât și seeker.

qPandaa_

User
    Player
    Ideea este interesanta, dar acele ''cuburi'' le-ar da un avantaj prea mare, indiferent ca durata efectelor este de 4-5 secunde sau nu. Asa cum a zis si Delix, de cele mai multe ori, hiderii castiga meciul. Mai toate hartile sunt ample (in detalii), iar pentru seekeri ar fi jocul mai greu si n-ar mai exista distractie :))

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu imi place idea ta :contra:  

NightBear

User
    Player
    Hideri au cam multe şanse să caştige.

+motivele de mai sus.

:contra: