• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere hide and seek

Status
    Not open for further replies.

ducks_army

User
    Player
    Nick-ul tău: ducks_army

Propunere: Pe hide n seek sa nu se faca exp numai pentru kills pentru ca este destul de greu sa faci ca hider si usor ca seeker asa ca propun sa primim un exp sau mai multe (depinde de cat rezistam ca hider) la sfarsit de runda.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca propunerea mea i-ar influenta sa joace mai mult.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?:Eu cred ca aceasta propunere  are fi utila pentru ca ar da mai multe motive playerilor ca sa reziste in meci cat mai mult.

Subserver:~

Alte precizări:Daca aceasta propunere se va pune in aplicare cred ca va fii nevoie si de o cerere putin mai mare de exp pentru urmatorul rank.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai sanse sa cazi si seeker si sa faci exp, sau poti sa te lasi omorat daca vrei tu neaparat exp :contra:  

qPandaa_

User
    Player
    Asa cum s a zis și mai sus, exp poți face și dacă ești seeker, nu doar ca hider.

"Eu cred ca propunerea mea i-ar influenta sa joace mai mult", cum poate o propunere sa influențeze jucătorii secțiunii sa joace mai mult? Playerii joaca mai mult for fun, nu ca sa avanseze în rank. 

Iar.. cum poate propunerea sa dea motive playerilor sa "reziste în meci cat mai mult"? Dacă ei vor sa câștige, își vor cauta un loc unde cel mai probabil nu vor ajunge seekerii, dar sunt șanse destul de mici și e mai mult de noroc. Spre exemplu, dacă tu ești ultimul rămas printre 12 seekeri, unul vine pe tine, te prinde, dar scapi pentru câteva secunde și ajungi printre restul 11, faptul ca primești mai mult exp dacă câștigi/dacă stai mai mult te va încuraja sa fugi mai mult de ei?:))

Iar exp ul cerut de rank urile la momentul actual este potrivit. Dacă tu vrei sa se adauge mai multe rank uri ce vor cere o cantitate mai mare de exp, asta e altceva.

:contra:

PirateHawk.

User
    Player
    Se poate face xp si ca seeker.  :contra:

Status
    Not open for further replies.