• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere hide and seek

Status
    Not open for further replies.

PantaloniUzi

User
    Player
    Nick-ul tău: PantaloniUzi11

Propunere: propunerea mea este ca pr hide and seek /tshop-ul să fie ca pe unele secțiuni în care gradele sa fie cu 5k de tokens mai puține deoarece nu este corect că e hide and seek să fie hero 10k de tokens, iar pe celălalte secțiuni 5k de tokens, astfel mulți jucători reușesc să își cumpere grad și așa jucătorii de pe hide and seek pot să își cumpere și gradul de GoD

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: din punctul meu de vedere această propunere ar fi una bună pentru ar mări numărul de jucători pe hide and seek 

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate: eu cred că această propunere ar fi utilă deoarece așa staff-ul își poate da seama cine e serios și cine nu și majoritatea jucătorilor de pe hide and seek sunt serioși

Subserver: Hide and seek

Alte precizări: -

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!Dupa parerea mea ,sugestia ta este inutila,deoarece,nu pe toate sectiunie sunt grade de 5k tokens.Iar in functie de numarul de jucatori pe care l-ar aduce acest lucru nu este intocmai ok,deoarece nu toti vor sa ajute comunitatea.Si oricum nu toti vor sa stea un anumit timp indelungat pentru a strange tokenu-rile necesare,mai multi aleg sa doneze

Dupa cum am zis mai sus ,sugestia ta este inutila ,iar eu iti voi da :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Personal mi se pare ok sa dai 10000 tokens pentru Hero pe Hide&Seek pentru ca sectiunea are putini donatori si asta ar provoca playerii sa doneze/voteze mai mult din partea mea ai :contra:

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, sectiunea are putini donatori, acest lucru ii face pe jucatori sa voteze cat mai mult, :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Sectiunea are foarte putini donatori, acest lucru ii face pe alti jucatori sa doneze/voteze mai des, :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Din pacate, sectiunea are putini donatori, iar acest fapt ii face pe ceilalti playeri sa voteze mai des.

:contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Pe secțiunea respectivă gradele de Donator nu ajută cu nimic în joc, doar primești niște permisiuni, să dai mute și tempban. Nu sunt mulți donatori și după părerea mea, prețurile sunt ok. 

TibiRO2005

User
    Player
    Pe hide and seek nu sunt multi donatori si cu orice grad poti avea cateva permisiuni si atat , iar jucatorii pot vota mai mult si asta ajuta serverul

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut

Buna idee, vom reevalua token shopul.

T.C

Status
    Not open for further replies.