• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere]Hide&Seek!

Status
    Not open for further replies.

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Salut ,eu sunt Kronos si as dori sa propun 

:Adaugarea unui nou mini-game ,si anume hide&seek ,am vazut acest mini-game pe yt ,mai  exact pe hypi***  acest mini-game ,presupun ca stiti in ce consta acest joc,unii jucatori sunt deghizati in block-uri ,iar ceilalti sunt playeri normali care sunt echipati cu un kit anume acestia sunt seekeri si au misiunea de ai cauta si omora pe cei ascunsi ,acestia sunt hideri

Cu ce ar ajuta acest mini-game serverul? :pai nici un server din romania nu cred ca il are dar ,si deaceia as dorii sa fie pe gamster ,pentru ca aici toate mini-game-urile sunt configurate bine si avem o experienta excelenta de jucat 

Sper sa fie adaugat .

Last edited by a moderator:

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    +Ar creste gradul de poFilterritate al severului ,imi cer scuze ,am uitat sa mentionez

Last edited by a moderator:

GreenStain

User
    Player
    Eu sunt total de acord cu aceasta propunere, imi place minigame-ul si chiar l-as juca,e funny,si sunt sigur ca o sa fie poFiltert.

In acest moment,gamster e cel mai poFiltert sv de mc din Romania,si de ce sa nu le oferim playerilor diverse minigame-uri care sa ii faca sa nu mai plece?

Galaxy Alex

User
    Player
    Îmi place mult de tot ideea , de obicei ma joc puțin pe gamster , ies , și ma duc pe ceva premium doar pentru acest minigame :) )

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Pregatim noi minigame-uri pentru voi.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.