• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere hide & seek

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    * Nick-ul tău: eusuntratonul

* Propunere: Propun sa se adauge mai multe arene, mai multe chestii in care te poti ascunde adica sa te dea in alte chestii,de exemplu: glowstone, flower plot , quartz, iron block si multe altele.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar venii mai multi playeri si ai avea in ce sa te ascunzi sa nu te gaseasca cei care te cauta.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Vin mai multi playeri te ascunzi in alte chestii si mai multe. 

* Subserver: hide & seek

* Alte precizări:  -

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Propunerea ta mi se pare una buna, interesanta si cred ca ar aduce mai multi jucatori. Cel mai probabil va fi adaugata in wipe ul ce va urma. 
      :pro:  

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Imi place mult propunerea ta. Ne-am gandit si noi la acest lucru, iar eu, cel putin, chiar imi doresc noi arene si noi block uri in care sa ma pot deghiza. 

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Desi nu joc foarte mult pe sectiunea H&S, de multe ori m-am lovit de problema block-urilor. Sunt destul de putine si deja se conosc prea bine. Cateva block-uri si mape noi nu ar strica, din, contra ar putea aduce jucatori noi pe sectiune. 

Votul meu e :pro:

Andreea256se

User
    Player
        Mi se pare o propunere bună , deoarece sunt destul de putine blocuri de deghizat , iar cele speciale multe nu te prea ajuta.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.