• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere HideAndSeek

Status
    Not open for further replies.

Andreea256se

User
    Player
    Nick-ul meu : Andreea256

Propunere : sa poti cumpara mai multe chestii cu coins (grade / sufix / prefix)

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In momentul de fata poti  face coins jucand , daca un jucator se joaca 2-3 zile acesta deblocheaza tot ce este posibil astfel daca un jucator are foarte multe coin-uri sa poata cumpara pe aceasta sectiune grade / sufix / prefix..........  (de exemplu un grad hero sa fie vreo 50.000 coins etc.....)

Cum crezi că ar influența propunerea ta aceasta comunitate : deoarece persoanelor ce le place sa se joaca mult sa fie recompensate

Subserver : HideAndSeek

Alte precizări:  

ToneTer

User
    Player
    Buna, Andreea!

Sugestia ta nu este chiar atat de inspirata, deoarece poti face deja acest lucru cu tokenuri, pe hide and seek, cat si pe taote celelalte sectiuni, iar pe alte sectiuni nu faci rost de coins, deci dupa parerea mea nu ar fi atat de corect.

:contra:

Last edited by a moderator:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna,Andreea!

Propunerea ta este nu este de avantajoasa.Deoarece  s-ar  putea sa  abuzeze  cu chestia asta.Iar noi nu vrem acest lucru.In plus avem deja tokens cu care poti sa le iei.

Personal,iti dau :contra:

collapse94

User
    Player
    Salut , Andreea 

De la mine asa ai un  :contra: deoarece cum au zis si mai sus sunt tokens pentru a cumpăra prefix,sufix sau grad.

Pentru mine nu este o propunere buna .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca nu este o idee buna, unii ar putea creea sisteme anti-afk, ar putea sa dauneze sectiunii. Multi ar abuza si si-ar cumpara lucruri dara sa faca nimic. Exista multe metode de a face tokens, si cu acestea poti lua ce grad doresti.

Votul meu este :contra:

larisabts

User
    Player
    Buna, Andreea ! 

Mie personal nu-mi place aceasta idee pentru ca asa cum ai spus si tu, se fac foarte usor coin-uri si pentru asta s-ar putea cumpara prea usor gradele dar cum s-a spus si mai sus exista token-uri pentru aceste lucruri.

Din cele spuse mai sus, votul meu este :contra: .

larisabtsarmy12🐹                                               
    larisa-semnatura-gif.gif

Last edited by a moderator:

Flix

User
    Player
    Buna!

Dupa cum s-a spus si mai sus, gradele in momentul de fata de pot cumpara cu tokens si dupa cum ai spus si tu coin urile se fac foarte usor si ar fi foarte multi playeri cu grade. :contra:

AIin01

User
    Player
    Salut !

consider ca aceasta propunere ar influenta jocul intr-un mod negativ , facandu-se usor coin-urile si cumparandu-se aceste beneficii nu ar mai fi nici o balanta in echilibru .

Anastasia__

User
    Player
    Buna, Andreea!

Sugestia ta nu este chiar atat de inspirata, deoarece poti face deja acest lucru cu tokenuri, pe hide and seek, cat si pe taote celelalte sectiuni, iar pe alte sectiuni nu faci rost de coins, deci dupa parerea mea nu ar fi atat de corect. :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna, 

Propunerea ta nu mi se pare una tocmai buna deoarece exista deja acest lucru si nu cred ca ar fi o idee tocmai ok si cu coins deoarece multi ar profita. 

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta nu este una foarte buna deoarece exista deja tokens cu care se pot cumpara cele enumerate de tine si nu are sens ca si coinsurile sa aiba aceeasi atribuire. Cum s-a spus si mai sus, multi ar putea abuza de gradele ce ar putea fi cumparate cu coins. :contra:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Andreea256! 

Propunerea ta nu este una foarte buna deoarece cum ai spus banii se fac usor, asa ca s-ar putea abuza de acest lucru, de exemplu folosind sisteme afk pentru a obtine rapid un prefix si alte chestii. Cum s-a mai spus aceste "cosmetice" pot fi cumparate cu tokens.

Din pacate raspunsul meu este  :contra:

Bombita_01

User
    Player
    Buna, Andreea!
    Propunerea ta nu este una chiar foarte buna pentru ca banii se fac usor si  foarte repede, si s-ar putea abuza de asta
    Tu astazi ai de la mine un :contra:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut Andreea, nu ar fi corect pentru cei care deja au achizitionat deja, de la mine ai :contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Propunerea ta ar duce la lipsa de donatii pe sectiunea urmatoare, nu chiar dar gradele acelea tin serverul Online si daca gradele ar putea fi achizitionate cu in game currency, nu am mai primii donatii deloc!

Status
    Not open for further replies.