• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere history

Status
    Not open for further replies.

MOS

User
    Player
    Salut,

Am decis sa vin cu aceasta propunere adresata staff-ului global deoarece cred ca ar fi nevoie.

Noi, helperii, avem dreptul de a ne exprima opinia la cererea unui jucator care doreste sa ni se alature in staff, asta insemnand ca putem da pro/contra pe diferite motive. In momentul de fata, se poate intampla sa nu cunoastem jucatorul care a facut cerere pentru ca poate nu l-am vazut online sau l-am vazut dar nu stim ce "istorie" are si e mai greu sa astepti colegii si sa-i intrebi despre respectivul. Asa ca m-am gandit ca playerii sa aiba acces la history pentru a putea verifica sanctiunile oferite in trecut jucatorului respectiv.Astfel, o decizie va putea fi luata corect pe baza unor dovezi solide si asa poate nu am fi influentati de opinii sau de faptul ca nu stim chiar in totalitate despre player-ul respectiv.

Deci, pentru cei care sunt mai "lenesi" sa citeasca ce am scris mai sus, mai pe scurt, sa se adauge accesul la comanda history si pentru helperi ca sa putem da o decizie la o cerere pentru helper mai corecta.

Multumesc anticipat,

MOS :)

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Mi se pare o idee buna! ^^ :pro:

daniel17

User
    Player
    Si eu sunt de acord cu aceasta propunere , deoarece am facut si eu candva o cerere de helper , in care am avut destul sustinatori cu pro pana cand (idk how) s-a aflat ca luasem jail pentru x-ray (nu stiu dc s-a aflat atunci).Asa, toti si-au schimbat opinia , si dupa mine , este un lucru bun !!!(nu stiu sa dau pro) ;) Acest lucru o sa fie de ajutor helperilor pentru luarea deciziei.

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Cei care au acces la aceasta comanda va pot comunica.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.