• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere iteme kit-uri

Status
    Not open for further replies.

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    * Nick-ul tău: xShadowC

* Propunere: Cei care au iteme din kit donatori si nu le arunca / predau staff-ului cand li se cer respectiv cand le primesc si nu le arunca sa fie sanctionati asa:

Prima abatere - Ban 6h

A 2-a abatere - Ban 12h

A 3-a abatere- Ban 24h

A 4-a abatere ban permanent

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucaotrii nu ar mai folosi iteme din kit-uri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Toti jucatorii care au iteme din kit-uri le-ar preda si nu si-ar mai bate joc de staff.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Sa fie necesare dovezi cat mai clare, de preferat videouri scurte. Dar daca in poza se vede ca itemul din kit este restrictionat de acel player dovada sa fie suficienta.

Last edited by a moderator:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna deoarece de la operator in sus poti confisca itemele kit direct din

invetarul jucatorilor.Daca si-ar bate joc de staff ar fi sanctionati.Votul meu este:

:contra:  

xValix1

User
    Player
    Salut,eu nu cred ca este o idee buna  ca cei cu operator si manageri pot sa ia itemele din kit dela jucatori

:contra:

​

Status
    Not open for further replies.