• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - itzmaxmodz

Status
    Not open for further replies.

itzmaxmodz

User
    Player
    * Nick-ul tău: itzmaxmodz

* Propunere:  La 1000 kills , as propune ca playerii sa primeasca un prefix , sau un sufix , exact cum playerii primesc la turneul de pvp , initial ma gandeam la gradul warrior, dar ar fi prea OP, gen 5 euro gratis, prea mult, deci , raman la un sufix/prefix , sau eventual un kit .

O alta idee ar fi:

Ca playerii , dupa ce trec de 1000 kills , sa aiba o optiune in /tshop , mai exact , un prefix/sufix/kit , la 500 tokens, eventual 1000 , idk

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi o idee destul de buna , deoarece playerii ar avea o tendinta mai mare de a merge la pvp, si ar fi mai multa lume la pvp, iar playerii s-ar distra mai mult 🙂 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai , dupa cum am zis mai sus, playerii ar activa mai mult pe la /warp pvp , si ar fi destul de ok , dupa mine 

* Subserver: Global

* Alte precizări: -

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna deoarece,daca ar fi un 'achievement' la 1000 kills,jucatorii ar putea juca cu hack si sa faca kill-urile rapid.Inteleg faptul ca echipa staff trebuie sa sanctioneze hackerii,dar staff-ul nu va fi mereu online sa verifice arena,de aceea nu cred ca ar aduce un bonus server-ului,ba defapt chiar un minus.Votul meu este:

:contra:  

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra: S-ar obtine usor, si ar fi naspa cu prefix-ul , Imi pare rau

Haxy

User
    Player
    Nu cred ca ar fi o idee buna sa primesti un prefix pentru niste cifre..

+ Ca se farmeaza mereu kills..

Si ce sa contina acel prefix? 1000 de kills se fac rapid daca esti un inrait al PVP-ul..

Daca este sa se bage un quest in care sa castigi iteme sau bani cand faci 1000 kills.

:contra:

Status
    Not open for further replies.