* Nick-ul tău:TheEisblut(Real life=Alexia)
* Propunere
ropunerea mea e sa se bage roleplay ca ar fii frumos sa avem pe gamster un roleplay Modern , sa fie dro---i arme si fara safe zone doar in spawn si in locurile de munca sa putem cumpara case sa avem marketuri sa putem avea o ferma care o putem inchiria sau cumpara si acolo facem lapte si vindem vindem oi pentru mancare adica sa cumpere lumea oi sa isi poate face ceva bun de mancare sa avem banca si bani care ii putem tine in mana si in banca sa avem Si sa avem o textura speciala bagata automat pe roleplay sa se vada banutzi bagnotele sa avem autobuz adica iei bilet si intrun fel e un autobuz acolo apesi sa zicem pana la mall si te teleporteaza , sa avem un mall sa putem cumpara telefoane animale mobilie pentru casa , chiar ar fii frumos daca ati putea + controler in autobus sa vada cine are bilet si cine nu dar nu mereu cateodata si o scoala de inot.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :eu cred ca ar fi chiar mai multa lume si ar fi distractiv sa putem sa fim ca in real dar in joc sa muncesti sa ai casa etc deci cred ca ar fi bun un roleplay
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?
entru ca cum am zis si mai sus ar intra multa lume ca ar fii frumos , dar trb lucrat foarte bine .. .
* Subserver:Roleplay
* Alte precizări: ------
* Propunere
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :eu cred ca ar fi chiar mai multa lume si ar fi distractiv sa putem sa fim ca in real dar in joc sa muncesti sa ai casa etc deci cred ca ar fi bun un roleplay
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?
* Subserver:Roleplay
* Alte precizări: ------