• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Joc Nou

Status
    Not open for further replies.

TheEisblut

User
    Player
    * Nick-ul tău:TheEisblut(Real life=Alexia)

* Propunere:propunerea mea e sa se bage roleplay ca ar fii frumos sa avem pe gamster un roleplay Modern , sa fie dro---i arme si fara safe zone doar in spawn si in locurile de munca sa putem cumpara case sa avem marketuri sa putem avea o ferma care o putem inchiria sau cumpara si acolo facem lapte si vindem vindem oi pentru mancare adica sa cumpere lumea oi sa isi poate face ceva bun de mancare  sa avem banca si bani care ii putem tine in mana si in banca sa avem Si sa avem o textura speciala bagata automat pe roleplay sa se vada banutzi bagnotele sa avem autobuz adica iei bilet si intrun fel e un autobuz acolo apesi sa zicem pana la mall si te teleporteaza , sa avem un mall sa putem cumpara telefoane animale mobilie pentru casa , chiar ar fii frumos daca ati putea + controler in autobus sa vada cine are bilet si cine nu dar nu mereu cateodata si o scoala de inot.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :eu cred ca ar fi chiar mai multa lume si ar fi distractiv sa putem sa fim ca in real dar in joc sa muncesti sa ai casa etc deci cred ca ar fi bun un roleplay

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca cum am zis si mai sus ar intra multa lume ca ar fii frumos , dar trb lucrat foarte bine .. .

* Subserver:Roleplay

* Alte precizări: ------

Vidroiul

User
    Player
    Exista GTA, care e fix cea ce ai zis tu in propunerea ta.

:contra:

TheEisblut

User
    Player
    Vidroiul Gta e de lupta + nu poti muncii nu poti cumpara casa.... Nu compara rp cu Gta ....

CyloerEN

User
    Player
    Din ceea ce ai spus tu este foarte greu de făcut așa sistem și trebuie foarte mult timp pentru asta, dar ar fi ceva nou pentru toți jucătorii.
    :pro:

Last edited by a moderator:

zzRinner

User
    Player
    Salut, îmi place ar fi ceva nou nevăzut pe alte servere asta ne face mai speciali locul 1 pe România, revenind e o idee super geniala din partea mea ai :pro:

Pelo07282159

User
    Player
    Asta e o idee foarte buna ! Sustin ideea ta cu un :pro:

Zerla23

User
    Player
    Asta e chiar o idee foarte Buna sustin Ideea ta cu un pro  :pro:

Last edited by a moderator:

ItsKRONX11

User
    Player
    Am facut si eu propunerea asta si vine hankyface si inchide pentru "aha" si ar fii destul de tare m-am jucat pe alt server si m-a atras dar tot nu parasesc gamster-ul

Darius™

User
    Player
    Nu ii vad sensul unui roleplay asemanator cu GTA, ar putea adauga pluginuri pe GTA si sa aiba aceste lucruri.

DarkTiger12

User
    Player
    Exista GTA care e fix ca Rp 

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Exista o sectiune deja cu roleplay, GTA este aceea sectiune, are roleplay, joburi ca police swat fbi newsreporter etc..

Tedduard

User
    Player
    Imi place ideea ta, doar ca exista deja GTA.. nu e acelasi lucru cu ce ai spus tu dar totusi e cam greu de facut ce ai spus acolo, ma rog asta tine de tehnicieni.

Din partea mea ai un :pro:  

TheAlexPlay0

User
    Player
    E o idee foarte buna deoarece unii sau cam plictisit de GTA si vor ceva NOU nemaivazut pe un server de Minecraft din Romania

Status
    Not open for further replies.