• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere jucatori skywars.

Status
    Not open for further replies.

Mariushyper

User
    Player
    * Nick-ul tău: MariusHyper

* Propunere:  In primul rand salut! Joc pe serverul gamster de 1 saptamana si pe skywars intampin doar hackeri, deci am incercat sa fac o medie de hackeri pe meci in urma a 10 meciuri jucate, am realizat ca efectiv in fiecare meci e greu sa nu dai de un hacker, doar astazi am dat de exact 6 hackeri. Nu trebuie sa ma credeti pe mine, incercati sa jucati skywars si in fiecare meci dai de minim 1 hacker, fie foloseste speedhack, kill aura sau building speed hack (nu bridge care se face manual) etc. Imi place comunitatea asta si vreau sa o ajut prin a inalutra trisorii care isi fac alte conturi cu hack-uri cautate pe internet si instalate din 3 click-uri. Am ceva experienta la PVP si pot recunoaste cand cineva joaca bine si cand are hack. M am saturat la cat am apasat astazi /report. Multumesc pentru atentia acordata la aceasta postare si sper ca o sa scapam de acesti trisori ca sa avem un server mai "clean" unde toti ne putem intelege. Eu mi-am tinut calmul si am dar /report, dar alta problema e ca restu de playeri injura in toate cuvintele posibile ceea ce incalca regulile comunitatii gamster.  *Precizez ca eu joc skywars noaptea mai mult si atunci dau de hackeri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Prin spusele de mai sus consider ca daca cineva s-ar ocupa de playerii de pe skywars/bedwars etc as putea sa am un meci corect si cinstit unde toti playeri au o sansa la castigarea locului #1. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Inlaturarea hackerilor poate constitui la o comunitate mai unita unde ne intelegem prin tot ceea ce realizam!

* Subserver:

* Alte precizări:  Postarea asta o pun noaptea dupa ce am dat de exact 6 hackeri, si in principal am jucat in acelasi meci tot timpul.

PS: sunt un pic adormit 

numai bine!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.