• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Kit PvP

Status
    Not open for further replies.

PureBlood

User
    Player
    * Nick-ul tău:pureBlood

* Propunere: Sa se schimba mapa care este.Este destul de mare si majoritatea playerilor s-au plictisit de ea.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Majoritatea spun ca vor sa se schimbe.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :poate un hype de inceput ar aduce cativa playeri schimbarea mapei.

* Subserver:Kit PvP

* Alte precizări:  Sper sa fie acceptata.

Zeul Flame

User
    Player
    Eu o sa ti dau  :pro: deoarece  si eu am intrebat jucatorii daca doresc alta mapa si majoritatea au raspuns cu DA. Consider ca o noua mapa mai mica ar fi mai buna deoarece ar creste FPS-urile si numarul de jucatori pe sectiune.

nabaaa.

User
    Player
    i want more fps, Playerii s-au plictisit de mapa.. Sa fie una mai noua, sa descoperim mai multe chestii.

:pro:

qStorm_

User
    Player
    Hm, cred ca este o idee ok. 
    Ar merita sa se schimbe mapa, poate unii s-au plictisit de ea. Totusi cea prezenta este ok, adica cu totii ne-am obisnuit cu mapa asta si am avut multe amintiri pe ea presupun, daca s-ar schimba poate ca unii playeri mai veterani nu vor mai simtii acel "chef" si "dragul" de a juca.. dar sa zicem ca sunt de acord oarecum.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee, deoarece aceasta mapa este veche si deja unii s-au plictisit de ea.

ImaKingDE-

User
    Player
    Salut, ai mare dreptate in chestia asta ca playerii s-au plictisit de ea sau cel putin marea majoritate a lor si cred ca ar merita o schimbare cu ocazia noului an 🙂

De la mine ai  :pro:  

Succes!

t-rpt

User
    Player
    Salut Pure, este o ideee bună să se schimbe mapa deoarce cea actuala a devenit plictisitoare, una noua chiar ar aduce playeri noi  :pro:

OrangeTrap

User
    Player
    Eu spun  :pro:  deoarece.. constat ca o mapa noua ar aduce mai multi playeri ...si deja toti s au plictisit de ea.

Ceapshout

User
    Player
    O mare parte din playeri s-au plictisit de mapa și ar vrea sa se schimbe + că este una destul de mare  :pro:

t-rpt

User
    Player
    Mapa este veche, majoritatea playerilor s-au plictisit de ea.  :pro:

JustBeOpeed

User
    Player
    Mapaeste veche, in mare parte toti o stiu pe derost, niste case, refil si atat.

Status
    Not open for further replies.