• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitBattle

Status
    Not open for further replies.

ImaKingDE-

User
    Player
    * Nick-ul tău: ImaKingDE

* Propunere:  As dorii  ca pe sectiunea KitBattle sa fie adaugat un sistem de nivele si rank-uri  , la fiecare nivel  ( fiecare nivel 60  kills )  sa primesti urmatorul kit  ( ultimul kit sa fie 'Miner'   , deoarece toti cheaterii folosesc acest kit pentru a face kill-uri multe usor ) .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca aceasta sugestie o sa aduca playeri multi pe sectiune  , asa playerii nu se vor plictisii.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce playerii mai multi care se vor distra mai mult.

* Subserver:  KitBattle .

* Alte precizări:   O sa ne distram mai mult decat o facem acum.

Cloacks

User
    Player
                                                                                                                             Salut ImaKingDE , să analizăm propunerea ta.

1.Propunerea cu rank-uri este ok.

2. Nu cred ca este o idee buna cu 60 de kills si sa castigi tu kit-uri , fiindca astfel jucatorii nu ar mai putea cumpara kit-uri si astfel ar trebuie sa faca kill-uri si poate  cum ai zis tu ” sa primesti kit-uri ” hmm, nu cred ca esti o idee buna de exemplu daca un jucator ar face 60 de kill-uri  i-ar pica un kit , dar un kit care lui poate nu ii place.

3.Aceasta propunere nu cred ca ” ar aduce mai multii playerii ” sincer mai mult au dat rage pentru ca poate nu le pica kit-ul pe care si-l doresc.

Din păcate votul meu este :  :contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Un baiat a facut si el fix asa o sugesti si a luat pro deci imi place si ata :pro:

Matei77Ioq

User
    Player
    Pentru ideea cu rankuri de la mine ai :pro:

Pentru idee cu kit-uri ai :contra:

Status
    Not open for further replies.