• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere KitPvP

Glitch9999

User
    Player
    * Nick-ul tău: Glitch9999

* Propunere: Sa se puna harta veche cu tematica "The End" (cea din 2020 cu end stone si spike-uri de obsidian, si un dragon mare in mijloc )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Harta de acum este foarte simpla si neinteresanta. Din cauza asta nu prea ai ce sa vezi cand intrii pe sectiune si tot din cauza asta playtime-ul este redus.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila din punct de vedere psihologic, este mult mai intens cand vezi o arena in care tematica este de haos si ai ce sa vezi, nu una in care te aflii pe o campie unde totul arata la fel.

* Subserver: KitPvP

* Alte precizări: Aceasta propunere a fost scrisa de un membru mai vechi al acestei comunitati care a vazut mult mai multe harti de kitpvp si sunt multe alte persoane cu care am vorbit, care doresc acelasi lucru.

ziotyy

User
    Player
    Sunt foarte de acord cu propunerea acestui stimabil gentleman, imi amintesc precis cum primeam target de la 10 persoane si acest suflet calduros m-a salvat din gherele acelor tigrii flamanzi, de atunci am decis sa il urmez si am ajuns in cel mai prestigios clan de pe Gamster, Unique. Sper ca aceasta propuenere sa fie luata in considerare, sa vada jucatorii noi prin ce lupte teribile duceam noi, jucatorii cei vechi.

DLKareless

User
    Player
    Salut!

Din punctul meu de vedere, o hartă veche nu ar strica, iar din exemplul tău, harta cu tematica "The End" din 2020 a fost una din cele mai apreciate hărţi de jucători. Largă, fără prea multe detalii care să producă lag, perfectă pentru PvP... Pentru că la urma urmei, în asta constă secţiunea.

Ca jucător din 2017 pot spune din cele văzute că niciodată nu s-a revenit la o hartă anterioară, iar prin urmare nu au avut ce critici bune sau rele să se manifeste asupra unei astfel de decizii. Aşadar, nu cred că ar aduce nimic rău propunerea discutată: jucătorii noi au parte de o hartă largă fără lag, iar jucătorii vechi au parte de retrăirea vremurilor vechi pe o hartă veche, dat fiind faptul că a fost una dintre cele mai apreciate.