• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
     * Nick-ul tău: Asicx .

* Propunere:  Eu propun ca pe aceasta sectiune sa fie aduse cateva rank-uri noi si anume 4-5 rank-uri noi , deoarece cele prezent sunt putini vechi/ de mult .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii ar' munci din nou pana la ultimul rank = activitate pe server si   playeri online destul timp , deoarece fiecare face grind de rank .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta propunere ar' fi utila pentru comunitate deoarece ar' sporii activitatea  playerilor pe sectiune .

* Subserver: KitBattle / KitPvP .

* Alte precizări:  M-am gandit pentru rank-uri putin ( logic ) : Dupa 'Shadow' sa fie  'Angel' - 4500 xp , dupa 'Champion' - 7500 xp , dupa 'Demon' - 9000 xp , dupa : 'Conqueror' - 12500 xp  si 'Chief sau 'Omega' - 15000 - 20000 xp . Eu doar am zis cateva nume de rank-uri , nu oblig sa se puna acestea , daca se aproba la alegerea Staff-ului .

Last edited by a moderator:

Cloacks

User
    Player
                                                                                                                                                      Salut Asicx să aruncăm o privire la propunerea ta , 

1.Propunerea cu rank-uri e ok.

2. Nu esti chiar atat de jucat kitbattle ca playerii sa munceasca , adică nu sunt multii playerii care joaca kitbattle .

3.Imi place ideea cu shadow , angel etc , dar nu imi place ca trebuie sa faci mult xp.

Mie unul imi place propunerea cu rank-uri si numele pe care le-ai dat iti ofer o sansa :  :pro: 😄

Pyven

User
    Player
    O idee buna din punctul meu de vedere , de la mine ai :  :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    imi place ideea tare nici nustiu ce sa mai zic de cat ca ai de la mine un :pro:

Skill First

User
    Player
    O idee destul de buna!
    De la mine ai 

:pro:​

Yung

User
    Player
    Imi place ideea  :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Imi place ideea. 

:pro:

Haxy

User
    Player
    Imi place ideea, mi-ar place sa o vad in aplicare.

:pro:  

Status
    Not open for further replies.