• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Skill First

User
    Player
    Nick-ul tău: SkillFirst

Propunere: Propun ca pe sectiunea KitPvP sa se adauge crate-uri, care pot da Coins si acces la anumite Kituri. Key-urile sa le poti cumpara/castiga. Ar fi o schimbare (zic eu in bine) daca s-ar castiga si niste golden apple-uri.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar fi o  schimbare buna, deoarece Jucatorii sectiuni sunt mereu nerabdatori dupa mici update-uri.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Precizat mai sus.

Subserver: KitBattle

Alte precizări: -

ZzgamingRoSW

User
    Player
    Imi place ideea, plus ca ar fi mai usor sa faci coins nu doar prin voturi/killuri

Vote:

:pro:

.Kappa99

User
    Player
    Mie mi se pare ok deoarece mai ales pentru playerii care stau mult sa aiba o mica recompensa. :pro:

Nucklo

Testoasa
    Player
    imi place , insa la faza cu golden apple-uri si cumpararea key-urilor m-ai pierdut. Daca cumperi key-uri ai un avantaj fata de un player care nu le cumpara si munceste pentru ele, si asta ar face sectiunea pay to win. Eu propun sa dropeze niste efecte, nu golden apple-uri,  cum ar fi speed,strength,jump boost pentru o anumita perioada de timp.  Totusi, de la mine ai

SrBigui Bear

User
    Player
    este foarte buna ideea , o sa faci mult  mai usor coins . 

de la mine ai un :pro:

DLKareless

User
    Player
    Salut, SkillFirst!

Din cate stiu eu kitpvp-ul trebuie sa fie balansat. Pana acum fiecare kit poate face counter altui kit.

Pe KitPvP lumea vine pentru a muncii si a exersa cu adevarat tehnica de pvp. Daca lumea ar cumpara/vota pentru key-uri si ar lua efecte/kituri etc. , inseamna ca unii ar fi mai op decat altii, nu prin experienta lor in pvp, ci prin avantajul datorat de crates. 

Poti primi coins din killuri/damage dat/voturi/killstreak/rankup, iar eu cred ca este suficient. Deci practic, playerul munceste pentru coins, pentru a lua alte kituri. In plus, la inceput primesti 2 kit selectors, cu fiecare kit selector folosit primesti cate un kit random gratis.

Pur si simplu poti avea 3 kituri de la inceput si poti muncii pentru a cumpara altele. Muncind inveti pvp.

Cat despre efectele din crate-uri pur si simplu playerii pot deveni op cu anunite kituri. Spre exemplu, primesti speed din crate. Te duci cu kitul tank, care are slow pentru a fi balansat, insa tu primesti speed? Pai mda, atunci chiar esti mai op ca ceilalti.

In plus, nu le vad locul golden apple-urilor pe kitpvp. Playerii au supe si cred ca este suficient. 

In concluzie, aici playerii trebuie sa primeasca kituri pe merit, deoarece aici fiecare e mai bun ca altul, dar numai la pvp.

:contra:

Zyblade

User
    Player
    Nu e ai nevoie de crates . Asta ar fii degeaba, avanad in vedere ca poti sa-ti cumperi orice kit vrei . La crate ar fi un kit random .

Banii ii faci foarte usor, doar jucandu-te pe sectiune si votand .

Nu e nevoie de golden apples, kitpvp-ul trebuie sa fie un gamemode balansat, adugarea unor golden apples ar distruge acest feeling de "balance" .

Asicx

User
    Player
                                                                                         Salut , Skillfirst !

Am analizat cu atentie , m-am gandit logic ce s-ar intampla intre playeri sau daca un player bun la pvp pune mana pe un kit obtinut doar cu coins is pe niste mere de aur . 

Ar fii un total haos / chaos intre player si s-ar campa mult . De la mine ai :contra: .

iTryHardNoob

VIP
    VIP
    Eu zic ca ar atrage mai multi playeri si ar da un nou scop jocului

SanduK

Loyal
    VIP
    Ar fi bine sa se adauge :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Eu zic ca este o idee buna, ar atrage mai multi playeri.

iReyyy

User
    Player
    Nu este nevoie sa se adauge crate uri.Jucatorii isi pot cumpara ce kit vor,daca s ar adauga crate uri jucatorii vor primi kit uri mult mai OP decat ceilalti si o sa devina un fel de sky pvp.

Jucatorii vin pe sectiune sa invete tehnica de pvp. Daca vor primi kit uri mult mai OP la crate NU  se vor baza pe experienta lor in pvp. 

Si banii se fac foarte usor prin kill uri.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro: ideea este buna

Status
    Not open for further replies.