• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere kitpvp

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
    * Nick-ul tău: Tudoreal

* Propunere: Ca armurile sa devina invincibile (sa le enchantati pe toate din fiecare kit cu unbreaking 32767).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece, atunci cand te bati mult si nu mai mori ti se strica armura, problema cu supele e rezolvata, ai un sign, dar cu armura nu prea, stiu ca exista /kb join kitpvp DAR iti pierzi kill streak-ul, poate eu vreau sa fac 100 de kill streakuri si nu pot pentru ca mi se strica armura + nu ar fi ceva greu de facut.

* Subserver: Kitpvp

* Alte precizări:  --

CookiePower

User
    Player
    ÏFFA-ul asta e decent! 

Nu vad ce schimbari utile ar mai avea nevoie! Este foarte bine si fara aceasta chestie. 

Imi pare rau,dar, de la mine ai un:

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar fi prea easy asa , mai bine se strica :contra:  

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: cum a zis ItsMakePvP si Cookie ar fi prea usor deja .

Asicx

User
    Player
    Chiar nu ar merge aceasta propunere. scopul ei este sa faci pvp si este  ffa!

:contra:

Void

User
    Player
    Propunerea este sa ai armura invincibila ca sa nu fii nevoit sa dai mereu /kb join kitpvp cand ti se strica armura, cu ce ar strica pvp-ul ? Nu ar fi mai bine sa te bati incontinuu fara sa te mai reintorci la spawn ? Cu ce ar influenta negativ ? Este aceeasi chestie daca ai armura&sabia indistructibila sau daca dai /kb join kitpvp.. singura diferenta mica este ca nu mai pierzi timpul aiurea cand ramai fara armura (kit miner) sau sabie (kit tank).. nu ar strica cu nimic pvpul.. 

Status
    Not open for further replies.