• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

kyrchot28

User
    Player
    * Nick-ul tău: nabaaa

* Propunere: sa se scoata peturile (companion-urile) -- nu ai cum sa faci pvp acum pe kitpvp pentru ca toti au un companion, era mai bine cand nu erau companion-urile mapa trecuta, faceai pvp linistit

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar fi egal pvp-ul daca s-ar scoate

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : multi dintre playerii buni si vechi s-au lasat din cauza companion-urilor.

* Subserver: kitpvp

* Alte precizări:  -

CimpeaN

User
    Player
    :pro:  deja au devenit extrem de enervante,nu le mai suport toti noobi se cred cei mai tari cand defapt ei fara turtle/naruto is praf.

Exation

User
    Player
    Kitpvp acuma e super fun poti cumpara alte pet-uri si sa te joci cu ele si pentru ca sunt smecher si mafiot celebrul interlop dau :contra:

Zeul Flame

User
    Player
    :pro: pentru Exation.         :pro: Si pentru propunere chiar daca nu mai joc

PureBlood

User
    Player
    :pro: , deoarece pet urile sunt prea op.Au primit nerf si unele au fost scoase, dar degeaba inca sunt prea op si banii se fac chiar foarte greu multi neputand sa faca bani, deoarece sunt omorati de cei care au pet uri si au un avantaj urias, spre exemplu TURTLE, care la level 3 iti da resistance 3 si iti iei o inima pe hit (criticala) si cu tank iti iei 0 inimi uneori, NINJA, care iti da speed 3 si poti face strafe uri mult prea usor si multi nu te pot atinge, iar restul pet urilor nu mi se pare ca fac ceva uluitor, ba unele chiar nu te ajuta pe sectiune.Ar fi mult mai ok sa se scoata toate pet urile, pentru ca pvp ul se bazeaza doar pe ele acum si nu mai este fun deloc minigame ul.

AndreiColt

User
    Player
    Unele pets sunt prea op..Incepatorii de pe server nu au nicio sansa,deoarece daca imi fac turlte de level  3 iau foarte putin damage.Plus ca acum,cu pets,jucatorii slabi au inceput sa devina buni,cu acei pets,eu consider ca inainte era mai bine.  :pro:

Last edited by a moderator:

RaiNyh

User
    Player
    :pro:

Petsurile sunt pur si simplu prea enervante. 

Instinctive

User
    Player
    :pro:  ai foarte mult de farmat pentru un pet decent+upgrade-uri la el, iar cei care nu au niciun pet nu au sanse

naruto

User
    Player
    sunt foarte op companion-urile, oamenii acum se cred buni cu turtle lvl 3. :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.