• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Zeul Flame

User
    Player
    Nick-ul tău: Phonse

* Propunere: Un anti cheat mai bun si mai dezovoltat

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece anti-cheat ul asta pe care il aveti acum recent este extrem de *Cenzurat*, nu isi face treaba. Orice hacker care intra nu ia kick, sau daca primeste kick, primeste extrem de rar. Deci eu propun sa acordati mai multe atentie kitpvp-ului si sa nu mai lasati sectiunea balta. Si asa ca acm mai mult de 18 jucatori pe zi nu aveti. Mapa nici ea nu este ok. Acordati mai multe atentie acestei sectiuni, si asa ca are doar un moderator care intra si el cand are timp. Degeaba va straduiti sa faceti ceva ok daca nu va tineti de acel lucru. Schimbati mapa si mai ales anti-cheat ul, ca pe asta m am bazat in aceasta propunere.

zSaKyeen_

User
    Player
    Nu stiu de ce este asa anti-cheatul dar poate are si el erori,propunerea ta ar putea fii buna . De la mine ai :pro:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Intr-adevar, cand exista hackeri iti piere dorinta de a mai juca. Ar fi o idee buna sa fie implementat un anti-cheat mai bun dupa parerea mea.

:pro:

Zillox

User
    Player
    Pana la urma este un AC, nu este un om, nu deosebeste cand ai lag sau cand esti buguit, nu poate sa existe un AC perfect, dar totusi iti ofer un :pro:  ca mai e de lucrat la el in unele aspecte.

Last edited by a moderator:

LOXus

User
    Player
    :contra: acem deja anticheat bun! Si plus anticheatul asta isi face treaba

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Se lucreaza constant la asta.

Status
    Not open for further replies.