• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

ImaKingDE-

User
    Player
    * Nick-ul tău:rankedZyfew

* Propunere: Sa se schimbe mapa de pe kitpvp.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Sunt sigur ca aceasta schimbare o sa ajute toti playerii care joaca kitpvp , in fps-uri cat si pvp.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Unii playeri cu PC-uri mai slabute nu pot juca pe mapa actuala deoarece sunt foarte multe case , foarte apropiate unele de altele si se creeaza foarte mult lag. Eu zic sa puna o mapa cu 2-3 case , sa nu se mai adauge lacuri sau bariere pe post de podea...si sa fie flat mai mult pentru un boost de fps-uri sau cel putin sa ai o experieta de joc fara lag.

* Subserver:KitPvP

* Alte precizări:  Sper sa imi acceptati propunerea, va urez o zi buna !

Sobolanul69

User
    Player
    :pro: Sunt de acord deoarece :

1: Am facut si eu aceasta propunere

2: Nu pot sa joc cu prietenii mei care au pc mai slab

3: Bafta ! ❤️

cantkillher

User
    Player
    Sunt total de acord, eu care am PC slab ma descurc putin mai greu in pvp, pe langa ca mapa este destul de mica si plina de "obiecte" asta face pvp-ul aproape imposibil.  :pro:

PureBlood

User
    Player
    :pro: Mapa asta este prea mica si are prea multe entitati pe ea, ceea ce duce la reducerea fps urilor si a frame drop urilor.Unii cu pc uri mai slabe nu pot juca ok pe mapa + ca estea prea inghesuita si nici pvp ul nu se poate face calumea.

Zeul Flame

User
    Player
    E inghesuita, ce naiba, chinuiti va sa faceti o mapa buna, nu doar asa ca sa fie...Un copac si gata.

Aia cu muntele era cea mai faina dintre toate, si se vede ca la aia s a lucrat.

:pro:

SedooL

User
    Player
    Mapa e laggy rau si e cam greu de jucat pe ea. De la mine ai un :pro:

xAndrei692

User
    Player
    :pro: Sunt de acord deoarece :

1: Am facut si eu aceasta propunere

2: Nu pot sa joc cu prietenii mei care au pc mai slab

3: Bafta ! ❤️

* Nick-ul tău:rankedZyfew

* Propunere: Sa se schimbe mapa de pe kitpvp.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Sunt sigur ca aceasta schimbare o sa ajute toti playerii care joaca kitpvp , in fps-uri cat si pvp.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Unii playeri cu PC-uri mai slabute nu pot juca pe mapa actuala deoarece sunt foarte multe case , foarte apropiate unele de altele si se creeaza foarte mult lag. Eu zic sa puna o mapa cu 2-3 case , sa nu se mai adauge lacuri sau bariere pe post de podea...si sa fie flat mai mult pentru un boost de fps-uri sau cel putin sa ai o experieta de joc fara lag.

* Subserver:KitPvP

* Alte precizări:  Sper sa imi acceptati propunerea, va urez o zi buna !

Asicx

User
    Player
    E foarte naspik mapa, am jucat si nu mi-a placut, am pc de cartof man si nu prind nici 2 fps, trebuie schimbata :pro:

Zioty

User
    Player
    :pro:  buna ideea,pentru cei cu pc-uri slabe ii va ajuta aceasta propunere 🙂

qBeeh

User
    Player
    :pro: Mapa actuala are prea multe detalii care nu sunt necesare si care doar fac mai mult lag. Eu as vrea sa se bage din nou mapa din iulie-august-septembrie 2017 care era foarte buna pentru pvp. 

Exation

User
    Player
    :pro:  nu-mi plake mapa prea mult lag vream o mapa veche pe kitpvp ca pe 2017 old good times

zLowFast.

User
    Player
    Mapa asta este prea mica si are prea multe entitati pe ea, ceea ce duce la reducerea fps urilor si a frame drop urilor.Unii cu pc uri mai slabe nu pot juca ok pe mapa + ca estea prea inghesuita si nici pvp ul nu se poate face calumea. :pro:

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Mapa este mica si are foarte multe blockuri ce fac lag la jucatori.

Status
    Not open for further replies.